- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 130275 - 103/8
- وزن: 0.20kg
- JAN: 2
یوگا و رژیم غذایی
نویسنده: ایو دیسکین
مترجم: شیرین رادان
ناشر: میترا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 116
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1381 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
در سیستم یوگا رژیم غذایی اهمیت ویژهای دارد. میگویند ((هرچه را که بخوری بر تو تأثیر میگذارد.)) نوع و کیفیت غذا بر شرایط جسمی و روحی فرد اثر میگذارد. بنابراین کسی که دارای رژیم غذایی مناسبی نبوده و درک درستی از اصول خوردن نیز ندارد بتدریج از لحاظ جسمی و روحی آسیب میبیند و آثار بد عادات نادرست خوردن را در ظاهر، رفتار، افکار و اعمال خود احساس میکند.
کسی که برای مدتی دارای طرز فکر، عمل و ظاهر مطلوب نباشد طبیعتاً با عواقب ناخوشایندی مواجه میشود و مصداق عبارت ((هرچه را که بخوری بر تو تأثیر میگذارد)) میگردد.مهمترین اصل در یوگا تغذیه متعال است. هنگامی که چهار مورد زیر در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود رژیم غذایی متعادل میگردد.
این موارد عبارتنداز: سالاد، سبزیجات تازه، میوههای تازه و میوههای مغزدار خام (پسته، فندق و...) شما چه گیاهخوار باشید و چه نباشید چهار مورد فوق را در غذاهای اصلی روزانه خود بگنجانید.هر سبزی خشک نشده و تغییر شکل ندادهای را میتوان تازه بشمار آورد. سبزی هرچقدر تازه تر باشد بهتر است. سبزیجات تازه چه زیرزمینی یا روزمینی باید روزانه به مقدار مناسب خورده شوند. البته آنها را باید به شیوه ی ساتویک تهیه کرد.
میوهها دارای بیشترین مواد غذایی مغذی برای انسانند. برای بدست آوردن نتیجه بهتر از تمرین یوگا، خوردن میوه جات تازه ضروری است. لازم نیست میوهجات گرانقیمت خریداری شود بلکه هر نوع میوهای که بسادگی در دسترس باشد برای این منظور کافیست. این میوهها را میتوان تک تک و یا مخلوط با انواع دیگر خرید. میوهها فصلی و یا سالیانهاند. اکنون پرسش اینست: چقدر میوه کافیست؟ مثلاً روزی یک سیب، یک پرتقال و یک موز برای هر فرد مناسب است. نکته مهم اینست که میوهها را باید به طور منظم خورد تا از سلامتی بهتری برخوردار بود.