دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

یادداشتهای دکتر قاسم غنی ، سه جلدی

یادداشتهای دکتر قاسم غنی ، سه جلدی
درحال حاضر موجود نمی باشد
یادداشتهای دکتر قاسم غنی ، سه جلدی
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 133227 - 21/5
  • وزن: 1.50kg
0 ریال

یادداشت های دکتر قاسم غنی 

نویسنده: قاسم غنی
باهتمام : سیروس غنی - حسین نمینی
ناشر: فرزان - آبان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 800
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار  - سال انتشار: 1361 - دوره چاپ: 1 

کمیاب - کیفیت : درحد نو ؛ جلد دوم فاقد روکش می باشد

 

مروری بر کتاب 

سه جلدی

قاسم غنی در سال 1272 خ. در سبزوار متولد شد. پدرش میرزا عبدالغنی از ملاکان بزرگ منطقه بود. قاسم غنی تحصیلات ابتدایی و مقدماتی را در مکتب‌خانه طی کرد و در سن 12 سالگی بعد از فوت پدرش، توسط دایی خود به مدرسه دارالفنون فرستاده شد.

اخذ دیپلم از این مدرسه پنج سال به طول انجامید. قاسم غنی برای ادامه تحصیل رهسپار لبنان شد و در مدرسه سن‌ ژوزف بیروت علاوه بر آموختن زبان انگلیسی و عربی مقدمات طب را نیز طی کرد و وارد کالج آمریکایی شد و در سال 1299 دوره دانشکده پزشکی را به پایان رساند.

وی در سن 27 سالگی به ایران بازگشت و به امر طبابت پرداخت. سال 1302 برای گذراندن دوره تخصصی به فرانسه رفت و سال 1307 مجدداً به کشور مراجعت کرد. او در 1309 در سبزوار میزبان رضاخان بود و علی‌رغم مخالفت مردم با کاندیداتوری‌اش به دلیل بهایی بودن مادرش، با حمایت پهلوی اول در سال 1312 به مجلس راه یافت و چهار دوره پیاپی عنوان نماینده مشهد را حفظ نمود.

غنی در تهران به گونه‌ای اطمینان رضاخان را جلب کرد که سمت معلمی ولیعهد را از آن خود ساخت و همین نزدیکی، او را قادر کرد تا در فراهم کردن مقدمات ازدواج محمدرضا مشارکت جوید. برهمین اساس دو سفر در سالهای 1317و 1318 به مصر داشت. غنی در آذر 1322 در ترمیم کابینه علی سهیلی به جای امان‌الله اردلان به وزارت بهداری تعیین گردید. فروردین 1323 که محمد ساعد نخست‌وزیری را عهده‌دار بود وی در وزارت بهداری ابقا شد. به دلیل مخالفت مجلس با این کابینه، غنی مجدداً به عنوان وزیر فرهنگ معرفی شد.

مهرماه 1326 وی با سمت سفیر کبیر به مصر رفت و مأموریت یافت تا به هر طریق ممکن زمینه بازگشت فوزیه را که از ایران فرار کرده بود فراهم آورد، اما در این مأموریت شکست خورد و بهمن 1327 به عنوان سفیر کبرای ایران در ترکیه منصوب گردید. بعد از یک سال، همزمان با اوج‌گیری نهضت ملی شدن صنعت نفت، غنی به بهانه بیماری به آمریکا رفت و از بازگشت به محل مأموریت خود سر باز زد و البته مایل بود به عنوان سفیر ایران در واشنگتن تعیین شود.

بعد از پذیرفته نشدن خواسته غنی از سوی محمدرضا پهلوی، وی از سمت‌های خود استعفا داد و در آمریکا ماند تا آن که سال 1331 در همان کشور فوت کرد. از دکتر غنی آثاری به صورت ترجمه و تألیف بر جای مانده که «یادداشتهای دکتر قاسم غنی» از مهمترین آثار وی به حساب می‌آید

فهرست 

جلد اول : زندگی من 
جلد دوم : آمریکا 
جلد سوم : آنکارا

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات