- موجودی: موجود
- مدل: 167952 - 7/2
- وزن: 0.30kg
گزینش در آمیزی (اکلکتیسیسم) در هنر نمایش
نویسنده: فریده علیزاده
ناشر: افراز
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 191
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1389 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
مطالب پیش رو، پیرامون «نمایشنامه های گزینش درآمیزی»(اکلکتیک، التقاطی) دربردارنده ی بخشی نو در رشته «تماشاگان شناسی» (هنر نمایش) به ویژه «ادبیات نمایشی» است. با این همه یادآوری می شود که پژوهش حاضر گامی نخست در این رشته است و تلاش بر آن است که در عرصه آگاهی و معرفت، پیرامون شناخت «تماشاگان گزینش درآمیزی» سودمند واقع گردد.
...از آنجا که در سالهای پس از انقلاب گرایش به ریختارهای سنتی ( گونه های نمایش سنتی ) افزایش یافته است ، شماری از نمایشنامه نویسان کوشیده اند با ترکیب یک یا چند عنصر در هر ریختار تماشاگانی ( گونه تئاتر ) شکل گزینش درآمیخته ( شکلی ترکیبی ) ویژه خود را بیافرینند. کیفیت و کمیت این جریان یکی از موضوعات مهم تاریخ و نقد ادبیات نمایشی معاصر است .
آشنایی با جریان گزینش درآمیزی (eclecticism ) در ادبیات نمایشی ایران به شناخت ادبیات نمایشی معاصر ایران یاری می رساند، و سبب پیشرفت نمایشنامه نویسی در ایران می شود.فریده علیزاده متولد سال 1352 ، دانش آموخته ی رشته پژوهش هنر در مقطع کارشناسی ارشد و عضو انجمن طراحان صحنه و لباس ایران و همچنین پژوهشگر و مدرس رشته ی نمایش دانشکده هنر و معماری تهران می باشد.