- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 131833 - 120/6
- وزن: 1.20kg
- UPC: 200
کوه جادو
نویسنده: توماس مان
مترجم: حسن نکوروح
ناشر: نگاه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 1016
اندازه کتاب: رقعی گالینگور - سال انتشار: 1368 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : نو
مروری بر کتاب
جوانی ساده در چله تابستان از هامبورگ، شهر زادگاهش، برای دیاری سه هفته ای به داووس پلاتس در ایالت گراوبوندن سوئیس سفر می کرد. ولی از هامبورگ تا آن ایستگاه کوهستانی راه دور و درازی است، به ویژه برای اقامتی چنین کوتاه.
از سرزمین های بسیار می گذرد، پست و بلند، از دشت مرتفع جنوب به سوی ساحل دریاچه بودن، در کشتی سوار بر امواج خیزان، و از فراز پرتگاه هایی که پیش ترها بی انتها می خواندندشان از آن پس این سفری که تاکنون چنین راحت و سر راست بوده تکه پاره می گردد.
در این رمان میتوان شش خصلت یا شش موضوع اساسی یافت. نخست اینکه، نویسنده سبکی ناتورالیستی به کار میبرد که مخصوصاً در توصیفاتش بسیار دقیق است، به این معنی که تسلیم میل خود به مسائل مربوط به بیماری میشود و چنانکه در بودنبروکها میبینیم، ولی بر سر تحلیل فرتوتیها و احتضارها درنگ بسیار میکند. دوم اینکه، این جامعهٔ اروپایی (آسایشگاه داووس از همه کشورها بیمار میپذیرد)، در ۲۰۰۰ متری بالای مرزها، در مجموعه نماینده قومی است خارج از زمان، در عین حال متعلق هم به روزگار ابتدایی و هم به روزگار آینده.
سوم اینکه، در اینجا مخصوصاً سخن از کاستورپ، یعنی فردی است که نمونه نوعی آلمانی متوسط است؛ او همین که پایبند کوهستان میشود، فراغتی نامحدود پیدا میکند، از زندگی پرتنش و سطحی عصر ما به مشغلههای قرن هجدهم روی میآورد و به این ترتیب، مانند ویلهلم مایستر (سالهای کارآموزی ویلهلم مایستر) شروع میکند به پروردن و فرهیختهکردن خود. از این بابت، رمان مان مربوط میشود به سنت رمان پرورشی.