- موجودی: موجود
- مدل: 204904 - 102/5
- وزن: 0.40kg
کنترل ذهن
نویسنده: خوزه سیلوا
مترجم: مجید پزشکی
ناشر: نسل نواندیش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 365
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1398 ~ 1377 - دوره چاپ: 22 ~ 2
کیفیت : نو ؛ عطف کتاب ساییدگی مختصری دارد
مروری بر کتاب
ادامه دستان شفابخش
تکنیک های رسیدن به موفقیت ذهنی
کتاب کنترل ذهن سیلوا نتیجه و جمعبندی آموزشهای خوزه سیلوا در راستای بهرهبرداری بیشتر از توانایی ذهن است. این کتاب توسط دو نویسنده یعنی فیلیپ میل و خوزه سیلوا نوشته شده است. در بخشهایی که توسط فیلیپ میل نگارش یافتهاند، بر اهمیت، دستاوردها و سازگاری متدهای کنترل ذهن سیلوا در دورهی امروزی تاکید رفته است. در مقابل فصلهای دیگر کتاب بیانکننده روشهایی هستند که خوزه سیلوا در سمینارها و کارگروههای آموزشی خود از آنها برای آموزش استفاده کرده است.
دورههای آموزشی سیلوا بین 40 تا 48 ساعت زمان دارند و به همین دلیل ممکن است خواننده نتواند بهرهگیری کامل از تمام آموزههای سیلوا را تنها با اتکا به همین کتاب انجام دهد. اما مطالعهی این کتاب میتواند راهکار و مقدمهای بر کنکاشهای بیشتر خواننده با نگرش بر موضوعات مورد بحث در کتاب باشد.
ماجرای ایجاد این متد از جایی شروع میشود که یک تعمیرکار رادیو به نام خوزه سیلوا به روانشناسی و کارکرد آن برای بهبود و افزایش هوش افراد علاقهمند میشود. او با بهکارگیری روشهایی که به آنها دست پیدا کرده بود روی دخترش و مشاهده نتیجهبخشی آنها، تصمیم میگیرد این راهکارهای افزایش IQ را در اختیار همگان قرار دهد و به همین دلیل در سال 1944 متد مدونی مبتنی بر آموزههای خود تهیه میکند و تمام این روشها را روی خانواده و فرزندان خود مورد آزمایش قرار میدهد. خانوادهی پرجمعیت او که از ده فرزند تشکیل میشد، ظاهرا همگی از این آزمایشات سربلند و باهوشتر از گذشته بیرون میآیند. خوزه سیلوا متد خود را در سال 1960به شکل تجاری و برای استفادهی همگان منتشر میکند.
عصاره و چکیدهی متد سیلوا را باید در تعیین فرکانسهای مشخصی از کارکرد مغزی دانست. به عقیدهِی سیلوا در این فرکانسهای مشخص مغز انسان توانایی رویارویی با مسائل بسیار پیچیدهتر از حالات معمول، به یادآوری و به خاطرسپاری دقیقتر و تکنیکهای شفابخشی و کنترل اعمال ناخودآگاه جسم خود مانند کنترل اشتها، بهبود نواقص بدنی مانند ضعف بینایی و امثال آن را خواهد داشت. خوزه سیلوا نام این شرایط مغزی را آگاهی آلفا گذاشته است. در عمل تمرینهایی که در این کتاب مورد بحث و اشاره قرار گرفتهاند همگی تمرینهایی هستند که کمک میکنند تا ذهن بتواند در شرایط آلفا قرار گیرد.
با خواندن این کتاب میآموزید که چگونه از تواناییهای ذهنی خود بیشتر استفاده کنید. میتوانید قوه تجسم خود را تقویت کنید و به آرمیدگی عمیق دست یابید. موفق میشوید نیروها و تواناییهای شگفتآور ذهن خود را تجربه کنید. در مییابید که سرشار از آرامش، شادی و اعتماد به نفس شدهاید. مشاهده میکنید تجارب موفقیتآمیز شما پی در پی تکرار میشود.
فهرست
بخش نخست: اصول اساسی متد کنترل ذهن سیلوا
فصل نخست: نخستین گام مراقبه
فصل دوم: نگرش عاشقانه
فصل سوم: پنج راز شاد زیستن
فصل چهارم: هفت اصل قدرت
فصل پنجم: تصاویر ذهنی طلایی
بخش دوم: سازوکار ذهن
فصل ششم: استرس و تنش
فصل هفتم: ترس، خوشبینی، دلیری
فصل هشتم: احساس گناه و بخشش خود
فصل نهم: کنترل خشم
فصل دهم: خودباوری
بخش سوم: برنامهریزی: گذشته، اکنون، آینده
فصل یازدهم: برنامهریزیهای گذشته و برنامهریزی از نو
فصل دوازدهم: برنامهریزی برای رسیدن به هدف
فصل سیزدهم: خود گذشته، خود آینده
بخش چهارم: توانافزایی
فصل چهاردهم: خواست، باور و انتظار
فصل پانزدهم: واژههای توانافزا
فصل شانزدهم: کنترل وزن
فصل هفدهم: قربانی شرایط نشوید و تعیینکننده باشید
فصل هجدهم: پرانگیزگی و بیانگیزگی
فصل نوزدهم: پرورش حواس و احساسات
بخش پنجم: بهبود روابط با دیگران
فصل بیستم: آگاهی از روابط
فصل بیستویکم: حل مسائل خانوادگی
فصل بیستودوم: چگونگی برخورد با منفیبافها
بخش ششم: کار و پیشه
فصل بیستوسوم: چگونگی هدفگذاری و رسیدن به هدف
فصل بیستوچهارم: نیروی مذکر و نیروی مؤنث
فصل بیستوپنجم: موفقیت شغلی
فصل بیستوششم: موفقیت در کارهای شخصی
بخش هفتم: تغییر و دگرگونی
فصل بیستوهفتم: دشواریهای تغییر کردن