دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

کتاب مقدس در ادیان جهان ؛ زرکوب

کتاب مقدس در ادیان جهان

نویسنده: هارولد کوارد
مترجم: به یان رفیعی
ناشر: کتاب پارسه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 445
اندازه کتاب: رقعی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1396 - دوره چاپ: 1

 

مروری بر کتاب 

متون مقدس بخش اعظیمی از میراث ادبی جهان را تشکیل می‌دهند و با تأثیری که هر یک از آنها در حوزۀ رواج و نفوذ خود داشته‌اند، می‌توان آنها را قلب و روح ادبیات جهان نیز نامید؛ زیرا متون مقدس دربردارندۀ مبانی عقیدتی و آئینی ادیان بزرگ هستند؛ بنابراین هر گونه تلاش برای شناخت ادیان، مستلزم شناخت کتاب مقدس، نحوۀ شکل‌گیری و تثبیت و همچنین روش‌های تفسیر آنهاست.

اکثر متون مقدس ادیان مختلف تاکنون به زبان فارسی ترجمه شده‌اند. در زبان فارسی تعداد کتب یا مقالاتی که به طور اختصاصی به موضوع کتاب مقدس ادیان مختلف جهان پرداخته باشند چندان زیاد نیست. هر چند بین کتب گوناگون به صورت پراکنده اشاره‌هایی به متون مقدس ادیان مختلف شده است.

 کتاب حاضر نه‌تنها متون مقدس ادیان جهان را به‌طور کامل معرفی می‌کند بلکه نحوة شکل‌گیری و تدوین این متون و مراحل به رسمیت شناخته‌شدن و تثبیت آن‌ها و نیز سنت‌های شفاهی وابسته به کتب مقدس را به ‌طرزی دقیق بررسی می‌کند. در این کتاب همچنین می‌توانید با نقادی‌هایی که در مورد متون مقدس نوشته شده، شیوه‌های تفسیر آن‌ها و وفق دادن تعالیم ثابتشان با شرایط متغیر دنیای امروز و به‌روز کردن این تعالیم آشنا شوید.اصطلاحات و اسامی خاصی که ممکن است برای خواننده چندان آشنا نباشند در پاورقی توضیح داده شده‌اند. این توضیحات از منابع مختلفی گردآوری شده و در صورت نیاز، بعد از ارائة توضیح به منبع آن اشاره شده است.

فصل اول کتاب به بررسی کتاب مقدس در یهودیت اختصاص دارد که در آن بحث‌هایی با عنوان موسی و تورات مکتوب، ربی‌ها و تورات شفاهی، تفسیر، مطالعه تورات و تورات در رابطه با دیگر متون مقدس مطرح می‌شود. فصل دوم با عنوان «کتاب مقدس در مسیحیت» شامل مباحثی مانند عیسی و سنت شفاهی، عهد جدید مکتوب، تفسیر، کارکردهای کتاب مقدس در حیات مسیحی و عهد جدید در رابطه با دیگر متون مقدس است. فصل سوم، کتاب مقدس در اسلام، به بررسی سیرۀ محمد (ص) و وحی قرآن، متن شفاهی یا قرائت‌شده، متن مکتوب، تفسیر، قرآن در حیات دینی و زندگی روزمره، قرآن در رابطه با دیگر متون مقدس می‌پردازد.

فصل چهارم، «کتاب مقدس در هندوئیسم» به بررسی کتب مقدس هندو، دیدگاه هندوان دربارۀ زبان، متون شفاهی، متون مکتوب، فنون تفسیر و وداها در رابطه با دیگر متون مقدس می‌پردازد. فصل پنجم در مورد کتاب مقدس در دین سیک است و مباحثی چون جایگاه کتاب مقدس در سنت سیک، تجربۀ کتاب مقدس به‌مثابه گورو، واک لائو: نصیحت‌خواهی از کلام و تغییرات در تجربۀ سیک‌ها از کتاب‌ مقدس از زمان زندگی در کانادا را بررسی می‌کند.

فصل ششم شامل مباحثی دربارۀ بودا، بیان‌گذار کتاب مقدس، مجموعۀ رسمی و جوامع رهبانی، متون شفاهی، متون مکتوب، تفسیر بودایی و تریپیتکه در رابطه با دیگر متون مقدس است. عنوان فصل هفتم کتاب مقدس و آیندۀ ادیان است. در این فصل نویسنده به بحث دربارۀ متن مقدس شفاهی و مکتوب و آیندۀ متن مقدس می‌پردازد.


فهرست

متون مقدس در یهودیت
متون مقدس در مسیحیت
متون مقدس در اسلام
متون مقدس در هندوئیسم
متون مقدس در سیک
متون مقدس در بودیسم
متون مقدس و آینده ادیان

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات