- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 171496 - 96/9
- وزن: 0.40kg
کتاب فیلسوف
نویسنده: فردریش نیچه
مترجم : منوچهر اسدی
ناشر: پرسش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 200
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1395 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
در حال حاضر هیچ کس نمی داند یک کتاب خوب به چه چیزی شباهت دارد از این طرحی که در عین شکوفایی متوقف شده است،از این پژوهش گستردهکه شامل رابطه فلسفه با هنر،علم و تمدن است،تحقیقاتی بر جای مانده است که پراکندگی آنها مانع از پیشرفت روح انگیز نیچه نمیشود.
جهش های تاریخی که در تقابل با آیینه تفسیر قرار گرفته اند و برنامه ای برای فلسفه فردا در متنی که اغلب اوقات خشن است،در کنار هم قرار گرفته اند،اما خشونت برای تایید زندگی لازم است و نیز برای افشا کردن فعالیت کشنده علم،در این اثر،نیچه به مبارزه ای بی رحمانه علیه گورکنان تفکر میپردازد و به فلسفه برای هنرمند بودن اخطار میکند،چرا که فیلسوف نباید به دنبال حقیقت باشد بلکه باید به دنبال کشف دگرگونی های جهان در انسان ها باشد.
وجود چنین کتابی در میان آثار نیچه قدری غریب و تعجب برانگیز به نظر می آید، خاصه آنکه بسیاری از کسان با آثار نیچه آشنایند و نام و وجود چنین کتابی آنان را متعجب خواهد ساخت. به هر روی این کتاب وجود دارد و چنانکه خانم آنژله ماریتّی ویراستار فرانسوی آن شرح ماوقع را می دهد، از آن نادره کتاب هایی است که می تواند فهم و بینشی عمیق از فلسفه و فیلسوفان به دست دهد.
معیار و میزان درک فهم ما از فلسفه بر رای و نظر نیچه و آنچه که او مطالعات نظری می نامد. در واقع، تمامی این مطالعات حول محور بحث درباره حقیقت جدایی ناپذیر جان آزمایی زیان می چرخند و بر مبنای کشف شکست علم و حقیقت، قصد دارند این امر مسلم را از طریق کاوشی که هدفش تمدن از یک نقطه نظر عام و خاصه تمدن یونانی است، چاره جویی کند..