- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 98786 - 106/2
- وزن: 0.30kg
- UPC: 45
کاشف مانیه تیسم
نویسنده: اشتفان تسوایگ
مترجم : ذبیح الله منصوری
ناشر: معرفت
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 120
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1333 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو ~ نو
مروری بر کتاب
«آنتوان مسمر» که کشف کننده هیپنوتیزم است، در حدود دویست سال پیش، یکروز عصر بخانه میرفت، در راه به یکی از دوستانش که کشیش دانشمندی بود برخورد کرد، در دستش آهنربائی دید، پرسید این آهنربا چیست؟ آن کشیش جواب داد، این آهنربا را برای تسکین درد شکم زن میبرم.
«مسمر» از آن دوست روحانی خواهش کرد. که نتیجه معالجه بوسیله آهنربا را به او اطلاع دهد. پس از چند روز آن کشیش نزد دکتر مسمر آمد و گفت این آهنربا را بشکم زن شخصی که از درد بخود میپیچید بستم و درد شکم زن خوب شد. مسمر بسراغ آن زن رفت، از سابقه بیماری او سئوالاتی نمود و آن زن را معاينه كرد و از اينكه زن بوسيله بستن آهن ربا بشكمش معالجه شده است تعجب كرد،
اين روش مورد نظر مسمر قرار گرفت و مسمر از آن روز به بعد تصميم گرفت كه از آهنربا براي بيرون كشيدن درد از بدن بيماران استفاده كند، بنابراين از آندوست روحاني خواهش كرد كه چند قطعه آهنربا به شكل و اندازههاي مختلف (دايره بيضي- مثلثي شكل) براي او بسازد. مسمر اين آهنرباها را بدست، پا، شكم، پهلو يا هر جاي مريض كه درد ميكرد ميبست و دردش ساكت ميشد. «مسمر» در قرن هيجدهم از آهنربا براي معالجات برخي امراض استفاده كرد، ولي قبل از او هم كسان ديگري بودهاند كه متوجه اين خاصيت آهنربا شده بودند، از جمله دانشمندي بنام «پاراسلس» بود كه در قرن پانزدهم كتابي درباره خاصيت معالجه آهنربا نوشته بود...
هیپنوتیزم دارای هیچ نوع قوایی نیست ولی مانیهتیزم دارای نیرویی طبیعی است که در انسان از چشم و نوک انگشتان خارج میگردد که حیوانات نیز دارای این نیرو میباشند و از آن استفاده میکنند. یگانه مقصود از دانستن مانیهتیزم تداوی بیماریهای مختلف میباشد ولی نباید تصور کرد که مقناطیس چندان معالج کل بیماریها بوده و باید خط بطلان بر روی علم طب و اطبا کشید بلکه مانیهتیزم قادر است که غالب بیماریها را تضعیف نموده و برخی را نیز که بیماریهای روحی و عصبی دارند معالجه نماید.
تقریباً تمام بیماریهای عصبی را به وسیله مانیهتیزم به طریقی آسان تداوی میتوان نمود و امروزه پزشکان جهان برآنند که یگانه وسیله تداوی این گونه بیماریها مانیهتیزم میباشد، به طور کلی این علم در طب بیشتر مورد استفاده قرار گرفته و ممکن است در آینده در دانشگاهها این علم مورد توجه بیشتر واقع گردد، نه تنها بایستی پزشکان این علم را یادبگیرند بلکه برای آموزگاران، دبیران و استادان که متصدی تربیت کودکان، جوانان، مردان و زنان آینده هستند دانستن آن ضرورت دارد زیرا میتوان با نیروی مقناطیس اشخاص تنبل را کاری و شاگردی را که در درس نمیکوشند و علاقه نشان نمیدهد ساعی کرد و به همین جهت مانیهتیزم بهترین ومهمترین وسیله برای تربیت اطفال است.