دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

چگونه فیلمنامه بنویسیم

چگونه فیلمنامه بنویسیم

نویسنده: سید فیلد
مترجم: عباس اکبری , مسعود مدنی
ناشر: نیلوفر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 344
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1393 - دوره چاپ: 8

کیفیت : صفحات نو ؛ لبه جلد کتاب چسب خوردگی مختصری دارد

 

مروری بر کتاب

سید فیلد نویسنده آمریکایی،منتفذترین فیلنامه نویس صنعت فیلم سازی در دنیا،نویسنده ای با شهرت جهانی،استاد نگارش فیلنامه و نویسنده پر فروش ترین خوداموزها در زمینه فیلم نامه نویسی است. کتاب فیلنامه او(در ایران با عنوان چگونه فیلنامه بنویسیم)به بیست زبان برگردانده شده و در بیش از چهارصد کالج آمریکا در رشته فیلم به عوان درسی به کالر گرفته میشود. با تکیه به تجربه عملی او در زمینه نگارش و تحلیل فیلنامه،وی به عنوان مشاور بزرگترین استودیوهای فیلمسازی آمریکا (رولاند جفز،فوکس قرن بیستم،استودیوی دیزنی،یونیور سال و تری ستار پیکچرز)مشغول به فعالیت است. وی هزاران فیلنامه را از نگاه تخصصی خوانده و مورد ارزشیابی قرار داده است،نویسندگان و کارگردانان بسیاری در سینمای معاصر تحت نفوذ آموزه های او هستند. 

«یک فیلم خوب به سه چیز نیازمند است: فیلمنامه خوب، فیلمنامه خوب و باز هم فیلمنامه خوب» ؛ نا گفته پیداست که یک فیلم باید از عوامل و امکانات زیادی بهره مند باشد تا در عین داشتن «فیلمنامه خوب»، به فیلم خوب تبدیل شود؛ اما همه امکانات عالم هم نمی توانند از یک فیلمنامه ضعیف و چندپاره، فیلمی درخشان بسازند.

سید فیلد، استاد بین المللی فیلنامه نویسی و خالق کتابهای پر فروشی چون فیلمنامه، راهنمای فیلمنامه نویسی و راهگشای فیلنامه نویسی است.بیشتر کتابهای او را به چندین زبان زنده دنیا تر جمه شده است و اکنون در بسیاری از دانشکده ها و دانشگا ه های آمریکا تدریس می شود.امتیازات این کتاب، استفاده از علوم دیگر، از جمله روان شناسی در توضیح مسائل فیلمنامه نویسی است؛ با توصیه های جامع و نکات جالب درباره نویسندگی که به کار گیری آنها برای همه نویسند گان مفید است.

فیلمنامه نویسی ، حرفه ای است که گاهی تا سطح هنرارتقاء می یابد و مثل فیلم شکل منحصربه فرد و خاصی است که مدام تغییر وتحول یافته ، نیازها و مسائل عصرما را منعکس می کند . در نتیجه ، هرنسلی دید و حساسیتی نو نسبت به فیلمنامه پیدا می کند .

طی دهه هشتاد که فیلمنامه نویسان از برنامه های آموزشی تلویزیون ، مدارس سینمایی و کامپیوترمنع شده بودند ، شروع به تفحص و ارتقای زبان فیلمنامه نویسی کرده و حیطه های جدید اسطوره و روح جمعی را در نور دیدند . از این رو امروزه فیلم ها ظاهراً واقعی تر شده اند .صحنه ها و موقعیت هایی که روزگاری فیلمبرداری آنها غیرممکن به نظرمی رسید اکنون انجام می شوند

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات