- موجودی: موجود
- مدل: 200705 - 33/2
- وزن: 0.30kg
چگونه فرزند باهوش تری تربیت کنیم
نویسنده: جان بک
مترجم: ع. شایق
ناشر: کویر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 273
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1372 _ 1371 - دوره چاپ: 3 _ 2
کیفیت : در حد نو
مروری بر کتاب
از آنجایی که نیمی از ظرفیت هوش و استعداد کودک ، تا سن چهار سالگی و هشتاد درصد آن تا سن هشت سالگی رشد میکند ؛ تلاش صحیح برای آموزش فرزند ، قبل از شروع دبستان امری بسیار ضروری به نظر می رسد.
کتاب حاضر، تحت عنوان « چگونه فرزند باهوش تری تربیت کنیم » حاوی اطلاعات ، راهنمایی ها ، مطالب وسرگرمی های ساده است که به کار بستن آنها برای والدین ، به ویژه مادران جوان ، بسیار نشاط آور است وبه آنان می آموزد که چگونه می توانند اولین و مهمترین آموزگار فرزند خود باشند.همچنین این کتاب راهنمای ارزنده انتخاب بهترین شیوه های تربیتی برای مربیان مهد کودک است.
کتابی که خوانندگان محترم در پیش روی خویش دارند، صرفاً، مطالبی را درباره کیفیت پرورش و شکوفایی مغز کودک، از بدو تولد تا پایان شش سالگی وی، مورد بحث و مطالعه قرار میدهد، نه در باب کیفیت تغذیه، خوابیدن، پوشیدن و مسائلی از این قبیل. این کتاب به والدین میآموزد که چگونه میتوانند با صرف وقت، و بهکارگیری دقت بیشتر، سرگرمیهایی را برای کودک خود بهکار گیرند که اشتیاق آموزش در فرزندشان شکوفا شود و در همان حال در کنار این شکوفایی، استعدادهای آموزشی، وی به تفریح و بازی نیز سرگرم باشد.
بهطور خلاصه، این کتاب از غذایی که والدین باید به مغز کودک برسانند بحث میکند، نه از غذایی که باید وارد معده او شود. ما میتوانیم با طرقی که در این کتاب ذکر گردیده کاری بکنیم که در اولین دوره شش سالگی زندگی کودک، سطح هوش و ذکاوت وی بالا رود. ماهرترین و مجربترین والدین در بهترین خانهها ممکن است ناخواسته و ندانسته مانع رشد فکری اطفال خود گردند، چه آنها نمیدانند مغز کودک که درحال رشد سریع است، چه نیازیهای ضروری و فوری دارد تا بهموقع به رفع آن اقدام نمایند. هدف کتاب در اختیار قراردادن تحقیقات نوین برای رشد فکری و ذهنی کودکان در دوران تولد تا شش سالگی میباشد.
اطلاعات لازم برای تدوین کتاب از نشریات علمی، بحثهای آموزشی و لابراتوارهای آزمایشی به فرمی که مفید واقع شود جمعآوری گردیده است. این کتاب از جهت دیگری نیز قابل توجه است و آن اینکه مخالف روشهایی است که قبلاً برای پرورش طفل بهکار برده میشد. پدران و مادران قبلاً براین باور بودند که طفل برحسب برنامه زمانبندی شده ذاتی، رشد و نمو میکند. محیط نمیتواند موجب تسریع یا کندشدن فکر و هوش وی گردد، ولی اکنون ما میدانیم که این نظریه صحیح نیست.
تغییرات محیط اطراف میتواند موجب بروز تغییرات اساسی در رشد فکری کودک در طول زندگی گردد. همچنین میدانیم که نه تنها والدین در آموزش طفل خود، نقش حیاتی دارند، بلکه مؤثرتر و بانفوذترین آموزگارانی هستند که طفل میتواند در دوران تحصیل داشته باشد. کافی است ملاحظه کنید که والدین به چه نحو در آموختن زبان مادری به طفل خود کمک میکنند تا آنکه وی، بتواند در تسلط به مشکلات آن زبان فائق آید.