- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 196382 - 35/0
- وزن: 0.30kg
چه کسی کامیون کود را سفارش داد؟
نویسنده: آجان برام
مترجم: هرمز ریاحی
ناشر: پیکان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 289
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1386 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
حکایتهای دلنشین برای شادکامی در برابر دشواریهای زندگی
بیشتر حکایتهای این کتاب از زندگی واقعی سرچشمه می گیرند و یار همراه ما خواهند بود تا به درک ژرفی از خرد، آگاهی، مراقبت از هستی و همنوایی با دیگران نایل آییم.پس از خواندن کتاب، می توانیم درها و دریچه های قلبمان را به راستی به روی آنچه سزاوار، زیبا و شادی بخش است بگشاییم.
"ایسترن هوریزون"
حکایت، نوعی از داستان کوتاه است که در آن درس و نکته ی اخلاقی نهفته باشد. زندگی نیز مجموعه ای از حکایت هاست. برخلاف تصور و عقیده هرکس که یک سری مسائل کلی هستند که شاید نتوان با همه آن ها ارتباط برقرار کرد، حکایات ها، بیشتر به واقعیت نزدیکند و به همین دلیل بیشتر به دل و جان افراد رسوخ می کنند. آجان برام راهب بودایی است که مجموعه ای از حکایت های پند آموز را طی سی سال جمع آوری کرده است.
نویسنده اظهار می دارد که استادش برای بیان مفاهیم و آموزه های اخلاقی بودا، از حکایت بهره می گرفت و خود که در برخی کشورها به آموزش این تعالیم می پرداخت، سعی می کرد از این روش استفاده کند. بنابراین بهترین آن ها را در این کتاب گنجانده است.
حکایات این کتاب در مورد علت خوشبختی که یکی از آموزه های اخلاقی بوداست، می باشد. از ویژگی حکایت های کتاب، زبان ساده و آمیختگی آن ها با طنز است، از این رو مخاطب ظرایف و نکات را بهتر درک می کند. به علاوه این که در آن ها به ابعادی از زندگی اشاره شده است که موجب تغییر نگرش و مثبت اندیشی شده و مخاطب را در بهتر دیدن و بهتر بهره بردن از لحظات زندگی یاری می کند و به او می آموزد چگونه می توان غم ها و نا امیدی ها را، به شادی و زیبایی بدل کرد.
” دو آجر ناجور” نام یکی از حکایت هاست که در آن فردی مجبور به ساختن دیوار آجری می شود. بعد از آن که قسمتی از دیوار بالا رفت، ناگهان متوجه می شود که دو آجر را درست و طبق نظم روی هم قرار نداده و باعث به هم ریختن ظاهر دیوار شده است، اما نمی توانست دیوار را خراب کند و از نو بسازد. سرانجام روزی که همه دیوارها بالارفت و اشخاصی برای بازدید از آن ها آمده بودند؛ ناگهان توجهِ یکی از مهمان ها به همان دیوارِ خراب، جلب شد …. .