- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 152376 - 28/2
- وزن: 0.40kg
چشم اندازهایی در جامعه شناسی
نویسنده: ای.سی.کاف,دبلیو.دبلیو.شاروک,دی.دبلیو.فرانسیس
مترجم: بهزاد احمدی - امید قادر زاده
ناشر: کویر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 304
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1388 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
کتاب حاضر اساسا به عنوان یک کتاب درسی برای دانشجویان درس نظریه های جامعه شناسی تهیه شده است.در این کتاب به جای اینکه نظریه ها و دیدگاه های جامعه شناسی در تقابل با هم تعریف و ترسیم شود و در دام تقلیل گرایی نظری و روشیگرفتار آید،هر یک از نظریه ها و دیدگاه ها به عنوان یک چشم انداز تلقی میشود که در ارتباط و پیوند ارگانیک با سایر چشم اندازها،قادر به تبیین جامع پدیده های اجتماعی می باشند.
لذا بر همگرایی و تلفیق پارادایمی به عنوان جریان اصلی جامعه شناسی معاصر تاکید می شود.کتاب سرشار از مطالعات کمی و کیفی متعددی است که در چارچوب چشم اندازهای اصلی در جامعه شناسی به انجام رسیده است،همین امر ضمن تقویت ارتباط نظریه و روش،درس نظریه ها را برای دانشجویان علوم اجتماعی جذاب و کاربردی می سازد.
در کتب مقدماتی جامعهشناسی، فصل نخست اغلب با طرح پرسش «جامعهشناسی چیست؟» آغاز میشود. سپس نویسندگان با جوابدادن به این پرسش با تعریفهایی نظیر «جامعهشناسی به مطالعۀ انسان در جامعه میپردازد» و یا «جامعهشناسی مطالعه علمی پدیدههای اجتماعی است» پیش رفته و آنگاه در ادامه مزیتها و بهویژه نقاط ضعف هرکدام از این تعریفها را آشکار میسازند.
آغازنمودن یک موضوع با استفاده از تعریف ممکن است ایدۀ خوبی نباشد؛ زیرا هر تعریفی بدون اینکه کمک چندانی به فهم خواننده نماید، احتمالاً تعاریف دیگری درپی خواهد داشت. بهعنوان مثال، تعریف جامعهشناسی بدینصورت که جامعهشناسی مطالعۀ انسان است در جامعه، مستلزم تعاریف دیگری است از جمله....