- موجودی: موجود
- مدل: 200001 - 75/1
- وزن: 0.40kg
چرا مسیحی نیستم
نویسنده: برتراند راسل
مترجم: س. ا. س. طاهری
ناشر: دریا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 268
اندازه کتاب: رقعی سلفون - سال انتشار: 1349 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : در حد نو ؛ لبه عطف چسب خوردگی مختصری دارد
مروری بر کتاب
مقالاتی چند راجع به مذهب و موضوعات مربوط به آن
برتراند آرتور ویلیام راسل، سومین ارل راسل زادهٔ ۱۸ مه ۱۸۷۲ و درگذشتهٔ ۲ فوریه ۱۹۷۰ ، فیلسوف، منطقدان، ریاضیدان، مورخ، جامعه شناس و فعّال صلحطلب بریتانیایی بود که در قرن بیستم میزیست.
راسل یکی از پیشتازان فلاسفه در قرن بیستم محسوب میشود و «جنبش مخالفت با آرمانگرایی» را در اوایل قرن بیستم رهبری میکرد. از وی به همراه گوتلوب فرگه و لودویگ ویتگنشتاین، به عنوان بنیانگزاران فلسفهٔ تحلیلی یاد میگردد.
برتراند راسل یک فعال ضدجنگ و مخالف امپریالسم بودکه به دلیل عقاید صلحطلبانهاش در طول جنگجهانی اول، از دانشگاه اخراج و به زندان افتاد.او مخالف آدولف هیتلر، منتقد تمامیتخواهی استالین، معترض درگیری آمریکا در جنگ ویتنام و همچنین از حامیان خلعسلاح هستهای بود. وی در سال ۱۹۵۰، به پاس «آثار متعدد در حمایت از نوعدوستی و آزادی اندیشه»، برندهٔ جایزهٔ نوبل ادبیات گردید.
کتاب چرا من مسیحی نیستم، متن سخنرانیای است که برتراند راسل در ۶ مارس ۱۹۲۷ در انجمن ملی غیرمذهبیان در شمال لندن ایراد کرد که به صورت جزوهای در همان سال چاپ شد و پس از ویرایش پائول ادوارد، ویراستار کتابهای راسل، به شهرت بیشتری رسید.
...این کلمه در عصر ما بوسیله عده زیادی از مردم به مفهوم بسیار مبهمی به کار می ورد. بعضی ها معتقدند مسیحی کسی است که زندگی پارسایانه ای داشته باشد. بدین مفهوم گمان می کنم در تمام فرقه ها و در تمام مذاهب تعدادی مسیحی بتوان یافت...
فهرست
فصل اول: چرا من مسیحی نیستم
فصل دوم: آیا مذهب کمکهای مفیدی به تمدن نموده است؟
فصل سوم: اعتقاد من به چیست
فصل چهارم: آیا ما بعد از مرگ زنده خواهیم بود؟
فصل پنجم: مذهب و علوم ماوراءطبیعت
فصل ششم: شک کنندگان مذاهب پروتستان و کاتولیک
فصل هفتم: زندگی در قرون وسطی
فصل هشتم: سرنوشت توماس پین
فصل نهم: مردم خوب
فصل دهم: نسل جدید
فصل یازدهم: اخلاق جنسی ما
فصل دوازدهم: آزادی و دانشکدهها
فصل سیزدهم: وجود خدا
فصل چهاردهم: آیا مذهب می تواند مشکلات ما را بگشاید