- موجودی: موجود
- مدل: 202057 - 48/1
- وزن: 0.30kg
چرا اطفال ناسازگار می شوند و چه باید کرد؟
نویسنده: مهرانگیز منوچهریان
ناشر: موسسه عالی حسابداری
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 140
اندازه کتاب: وزیری سلفون - سال انتشار: 1344 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : نو
مروری بر کتاب
مصور
رفتارهای ناسازگارانه، رفتارهایی هستند که با نظر پدر و مادر، مربیان، اطرافیان و جامعه سازگاری ندارد. رفتار فرزندان ناسازگار احساس بسیار بدی را در اطرافیان ایجاد می کند و با واکنش های ناخوشایندی از سوی دیگران مواجه می شوند.
اگر خودمان تحت فشارهاي رواني ناشي از زندگي و كار قرار داريم و نميتوانيم رفتار و گفتار خود را كنترل كنيم، بهتر است قبل از انجام هر كاري در مورد فرزند به فكر روشي براي كنترل فشارهاي خود باشيم .
افكار غلط و انحرافي درباره فرزند خود نداشته باشيم. چنين افكاري زمينه به وجود آمدن احساس بسيار بد را نسبت به فرزند مهيا ميكند و يقينا بر رفتار ما و او اثر منفي ميگذارد. از ارايه دستورات مبهم، كلي و تكراري اجتناب كنيم. مثلا به جاي اينكه بگوييم «خودت را جمع و جور كن» شفاف و مشخص بگوييم كه از او چه ميخواهيم مثلا دوست دارم تا پنج دقيقه ديگر دفتر و كتابهايت را از وسط اتاق جمع كني....
مهرانگیز منوچهریان (مشهد 1285ش- تهران 14 تیر 1379ش) حقوقدان، سیاستمدار، مترجم و نویسندهی ایرانی. در کودکی به همراه پدر و مادرش، درةالتاج و منوچهر منوچهریان، به تهران مهاجرت کرد. به دلیل گذراندن تحصیلات ابتدایی در منزل، تحصیلات متوسطهاش را از سال ششم در مدرسهی عفتیه و مدارس فرانسویزبان ژاندارک و فرانکو پرسان و همچنین دارالمعلمات به پایان رساند. در همین دوره زبان فرانسوی را فراگرفت و نزد اساتید برجستهی موسیقی ایران، چون علینقی_وزیری و روحالله خالقی، نیز آموزش موسیقی دید. در سال ۱۳۱۷ در رشتهی فلسفه و علوم تربیتی لیسانس گرفت.
او یکی از ۱۴ دختری بود که در سال ۱۳۲۴ وارد دانشکدهی حقوق شد و در سال ۱۳۲۷ فارغالتحصیل گردید. در ۱۳۲۸ کتاب انتقاد قوانین اساسی و مدنی و کیفری ایران از نظر حقوق زن را همزمان با آغاز کار وکالتش به چاپ رساند. منوچهریان اولین و تنها زنی بود که در کنکور رشتهی دکتری حقوق در سال ۱۳۳۴ ثبت نام کرد. او نفر اول آن سال و همسرش، حسینقلی حسینینژاد، نفر دوم شد. در سال ۱۳۳۸ دکترای خود را گرفت. او همچنین از اولین کسانی است که در مورد قوانین مربوط به اطفال بزهکار کار کرده و در واقع پایهگذار رشتهی اطفال در دکتری حقوق است.
منوچهریان که به زبانهای فرانسوی و انگلیسی تسلط داشت و با عربی و آلمانی آشنا بود، اولین زنی است که در سال ۱۳۴۳ جزو نمایندگان دورهی چهارم به مجلس سنا راه یافت. او در سال ۱۳۵۱ به علت اعتراض به قانون گذرنامه از سناتوری استعفا داد. به این ترتیب نام او به عنوان تنها مقام مستعفی دوران پهلوی دوم در تاریخ ثبت شده است. در سال ۱۹۶۸ موفق به دریافت «جایزهی صلح حقوق بشر سازمان ملل متحد» (به عنوان اولین برندهی این جایزه) شد و در سال ۱۹۷۱ برندهی جایزهی مرکز صلح جهانی از طریق حقوق شد. منوچهریان که عضو اتحادیهی بینالمللی زنان حقوقدان بوده در سال ۱۳۴۰ اتحادیهی زنان حقوقدان ایرانی را تأسیس کرد که به رغم فشارهای سازمان زنان ایران برای عضویت در آن سازمان، توانست استقلال خود را حفظ کند.
او رئیس افتخاری مادامالعمر اتحادیهی بینالمللی زنان حقوقدان از سال ۱۳۵۲/ ۱۹۷۳ بود. منوچهریان در این اتحادیهها و انجمنها و مراکز نیز عضویت داشته است: اتحادیهی بینالمللی وکلای دادگستری، مرکز صلح جهانی از طریق حقوق، انجمن آمریکایی حقوق بینالملل، انجمن بینالمللی حقوقدانان، انجمن بینالمللی زنان در ایران، اتحادیهی بینالمجالس و کمیتهی مکاتبات وابسته به شورای ملی زنان آمریکا و...
فهرست
اعلامیه حقوق کودک
قسمت اول: سابقه تاریخی
فصل اول: رژیم جزایی صغار در حقوق باستان ایران
فصل دوم: جرائم صغار در حقوق اسلامی
قسمت دوم: علل مجرمیت صغار ، معالجه و طرز پیشگیری آن
فصل سوم: مفهوم جرائم صغار
فصل چهارم: علل مجرمیت صغار
و ...