- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 171251 - 91/3
- وزن: 0.50kg
پیروزی سفید
نویسنده: برتراند راسل
مترجم: پرویز مهاجر
ناشر: رازی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 168
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1363 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : در حد نو ~ نو
مروری بر کتاب
اندیشهها و فعالیتهای فلسفی برتراند راسل در طول عمرش بسیار پربار و تأثیرگذار بوده است و او را یکی از بنیانگذاران فلسفه تحلیلی به شمار میآوردند. از این نویسنده و فیلسوف فقید کتابها و آثار بسیار ارزندهای برجای مانده است که تعداد زیادی از آنها به فارسی ترجمه و منتشر شدهاند. از این میان به آثاری چون الفبای نسبیت، شاهراه خوشبختی، تاریخ فلسفه غرب، قدرت، آینده بشر، پیروزی سفید، مسئله چین، علم ما به عالم خارج و.. را میتوان اشاره کرد.
این کتاب به بحران کوبا در سال ۱۹۶۱ و اختلاف میان چین کمونیست و هند در سال ۱۹۶۲ میپردازد، به روزگاری که چیزی نمانده بود جنگ هستهای برپا شود...بحران موشکی کوبا که همچنین با عناوین بحران اکتبر ۱۹۶۲، بحران کارائیب یا هراس موشکی شناخته میشود یک تقابل ۱۳ روزه میان ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی بود که در پی استقرار موشکهای بالستیک میانبرد شوروی در خاک کوبا آغاز شد. از این بحران اغلب به عنوان واقعهای یاد میشود که بهطور بالقوهای میتوانست جنگ سرد را به یک جنگ هستهای تمام عیار تبدیل کند....
جنگ هند و چین جنگی بود که در سال ۱۹۶۲ بین دو کشور هند و جمهوری خلق چین روی داد. بهانهٔ آغاز جنگ مناقشههای مرزی دربارهٔ منطقهٔ اقصی در هیمالیا بود ولی موارد دیگری در این امر نقش داشتند. پس از اینکه هند در سال ۱۹۵۹ به چهاردهمین دالایی لاما پناهندگی داد درگیریهای مرزی خشونتباری بین دو کشور صورت گرفت. در پاسخ به این درگیریها هند به استراتژیای موسوم به «سیاست رو به جلو» روی آورد که در آن هند روی مرزش با چین تعدادی برج دیدهبانی ساخت.
برخی از این برجهای دیدهبانی شمال خط مکماهون (مرز بین هندوستان و چین است که در سال ۱۹۱۴ با توافق چین، تبت و بریتانیا تعیین شده بود) قرار داشتند. خط مکماهون بخش شرقی خط کنترل واقعی بود که نخستوزیر جمهوری خلق چین چو انلای در ۱۹۵۹ آن را مرز مؤثر کشورهای هند و چین دانسته بود.