- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 138213 - 56/4
- وزن: 0.30kg
پیر نشویم بلکه رشد کنیم
نویسنده: دورتی کارنگی
مترجم : حسین جبارنژاد
ناشر: پیروز
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 208
اندازه کتاب: رقعی جلد سخت - سال انتشار: 1338 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : صفحات درحد نو _ نو ؛ عطف جلد کتاب صحافی شده
مروری بر کتاب
آنچه در زندگی انسان امروز مشهود می باشد این است که با وجود تمام پیشرفت های بدست آمده و کشف بیشتر ناشناخته ها و دست یابی به شیوة زندگی راحت تر، هنوز بشر نتوانسته است از نظر رشد گرایشهای عالی انسانی، تعالی معنوی و رشد روحی به آنچه که ظرفیت آن را دارد، دست یابد. که یکی از دلایل آن می تواند نوع نگرش روانشناسی امروز نسبت به انسان باشد. زیرا مبنای این نگرش، مادی گرا و جزء نگر بوده و برخی از ابعاد اساسی حیات انسان مانند روح را نادیده گرفته است.
همه ی ما دوست داریم تا زمانی که ممکن است هم از نظر سلامت بدنی و هم از نظر ظاهر، جوانی خود را حفظ کنیم. گروهی از دانشمندان با آزمایش بر روی هزار فرد ۳۸ ساله پی بردند بعضی از آن ها به اندازه ی دهه ی بیست زندگی شان از سلامت برخوردار بودند، در حالی که بقیه ی آن ها از نظر سلامتی شرایطی مثل افراد مسن داشتند. طبق این تحقیق، ژنتیک تنها به اندازه ی ۲۰ درصد روی نحوه ی پیر شدن ما تأثیر می گذارد، درحالی که عوامل محیطی و سبک زندگی نقش بسیار بیشتری در این پروسه دارند. در ادامه می خواهیم ببینیم چطور می توانیم بیشتر جوان بمانیم و سرعت پیر شدن مان را کم کنیم.
سن و سال هیچ اهمیتی ندارد و چیزی نیست جز یک عدد! خیلی موارد در زندگی ما هستند که نمیتوانیم کنترلی روی آن داشته باشیم مثل زمان، خانواده و شرایط فیزیکیای که با آن متولد میشویم. در این میان اهمیت سن ما مثل اهمیت رنگ چشمها یا نام پدر و مادر ما است. چه فرقی میکند که با چشمهای آبی، مشکی یا قهوهای متولد شویم؟ مهم این است که بتوانیم با آن چشمها ببینیم.
چه اهمیت دارد که نام پدر و مادر ما چه باشد؟ مهم این است که آنها چه جور آدمهایی باشند. سن هم این گونه ساده و بی اهمیت است. مهم نیست ۲۰ ساله باشید یا ۴۰ ساله یا ۸۰ ساله. سن و سال، شخصیت شما را تعیین نمیکند و خیلی چیزهای مهم دیگری وجود دارد که شما را شکل میدهد؛ مثل رفتار تان، تلاش تان، هدفهای شما و تمام آن چیزهایی که در کنترل شما است؛ مثل طرز فکر و عملکردتان.