دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

پس از چهل سال ؛ زندگی نامه استاد پرویز شهریاری

پس از چهل سال 

به کوشش: ابوالقاسم پورحسینی
ناشر: مهاجر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 160
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1380 - دوره چاپ: 1


مروری بر کتاب

مصور رنگی 

زندگی نامه استاد پرویز شهریاری

در این کتاب گوشه‌های از زندگی و فعالیت‌های علمی پرویز شهریاری ( 1305)، ریاضی‌دان مشهور ایرانی، بازگو می‌شود .بخشی از کتاب به چگونگی پیشرفت نیز شرح برخی فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی نامبرده اختصاص دارد .کتاب با تصاویری چند همراه است .

استاد پرویز شهریاری از چهره های شناخته شده ای است که در عرصه علم و ادبیات از وی به عنوان معلمی دلسوز، پژوهشگری نستوه و ژرف نگر و دگراندیشی آگاه به مسائل اجتماعی یاد می کنند. وی در سال 1305 در محله دولت خانه (که یکی از فقیرترین محله های کرمان بود) چشم به جهان گشود.

شهریاری ، روشنفکری آزاده و عاشقی در خدمت به مردم است. سر آن ندارم که همه ویژگی های نیک او از جمله اندیشه های مترقی و ارزشمندش ، محبت و ادب فراوانش ، استواری در عمل و کلامش را در این جا بازگو کنم ، چون نه شهریاری پذیرای تعریف و ستایش است و نه قلم من یاری آن دارد که همه خصایل نیکوی او به تحریر درآورد.

انتشار ماهنامه «اندیشه ما»،انتشار اولین کتاب «جنبش مزدک و مزدکیان»،تهیه یک دوره کتاب درسی ریاضی دوره اول دبیرستانسر دبیری هفته نامه «وهومن» تا ۲۸ مرداد ۱۳۳۲،شروع به کار در دبیرستان «اندیشه» از مهر ۱۳۳۸،راه‌اندازی اولین کلاس کنکور در ایران با نام گروه فرهنگی خوارزمی،تأسیس دبیرستان پسرانه خوارزمی،تأسیس دبیرستان دخترانه مرجان از دیگر فعالیت های علمی شهریاری به شمار می رود. او در طول دوران کاری خود به دریافت نشان درجهٔ یک علمی از وزیر آموزش و پرورش وقت دکتر خانلری، (۱۳۴۵)۱۳۴۵، نشان درجه یک علمی،۱۳۸۴، برگزیده مراسم چهره‌های ماندگار در رشتهٔ آموزش ریاضیات،۱۳۸۱، دکترای افتخاری ریاضیات از دانشگاه کرماننایل آمد.دکتر پرویز شهریاری بامداد روز 22 اردیبهشت 1391 در اثر سکته قلبی در بیمارستان جم تهران درگذشت و همان روز در قبرستان زرتشتی ها در قصر فیروزه به خاک سپرده شد.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات