- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 93190 - 111/3
- وزن: 0.50kg
- UPC: 35
پتی شز
نویسنده: آلفونس دوده
مترجم: اقبال یغمائی
ناشر: آفرینش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 426
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1368 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
این رمان تقریبا زندگینامه دوده و شامل بسیاری از خاطرات اوست .خاطرات مذکور درباره این موارد به نگارش درآمده است : تفاوت اخلاقی افراد، دوره تحصیل مدرسه کار مشقتبار در کارخانه ذوب فلزات.
پتی شز در یک خانواده کارخانه دار پولدار متولد می شود اما بعد از مدتی پدرش ورشکسته شده و آنها بسیار فقیر و بیچاره می شوند . زندگی سختی دارند و بعد هر کس مجبور می شود مدتی به تنهایی زندگی کند دانیل مدت کمی معلم می شود و بعد از اخراج به پاریس نزد برادرش می رود . برادر معتقد است او استعداد شاعری دارد و برای این که دانیال به رویاهایش برسد تمام امور زندگی او و خرجش را متقبل می شود و ....
دانیل است یا پتی شز در یک خانواده کارخانه دار پولدار متولد می شود اما بعد از مدتی پدرش ورشکسته شده و آنها بسیار فقیر و بیچاره می شوند . زندگی سختی دارند و بعد هر کس مجبور می شود مدتی به تنهایی زندگی کند دانیل مدت کمی معلم می شود و بعد از اخراج به پاریس نزد برادرش می رود . برادر معتقد است او استعداد شاعری دارد و برای این که دانیال به رویاهایش برسد تمام امور زندگی او و خرجش را متقبل می شود و ....
دل های پاک مردمان صادق زودپیوند و دیرگسل است و از هر کس و هرچیز که خیر و نیکی ببیند به جان دلباخته اش می شود .این چه مصیبتی است که گاه انسان هوس می کند یا ناچار می شود برای فراهم آوردن روزی ، راهی برگزیند و کاری کند که موافق ذوق و سلیقه اش نباشد .
...دوده از حیث سبک جزء طبیعت گرایی شمرده می شود، اما از راهی احساسی تر به موضوع ها نزدیک می شود و معتقد است که داستان نویسانی که دقت خود را بر زشتی ها متمرکز ساخته اند، جهان را بد شناخته و بد تعبیر کرده اند.
تجربه های عَملی زندگی و مسافرت ها وی را پخته کرده بود، در سراسر عمر هر چه را در دیگران می دید در دفترچهٌ کوچکی یادداشت می کرد و این یادداشت ها را به عنوان سرچشمه های الهام مورد استفاده قرار می داد، در عین حال که برون آدمیان را با چشم خُرده بین می دید، درون آنان را می شکافت و شخصیت آنان را در می یافت، درباره اش گفته اند؛ از جایی شعر بیرون می کشید که هیچ کس را گمان آن نبود، معتقد بود که؛ هر داستان باید تاریخ زندگی مردی باشد که هرگز تاریخی نخواهد داشت.