- موجودی: موجود
- مدل: 196794 - 58/4
- وزن: 0.66kg
و چنین گفت مولوی
نویسنده: مهدی سیاح زاده
ناشر: مهراندیش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 661
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1398 - دوره چاپ: 4
مروری بر کتاب
نگرشی دیگر بر مثنوی معنوی براساس سلسله درس های مولف در امریکا
کتاب ؛ نگرش تازه ای ست بر مثنوی معنوی که چه بسا با تفاسیر متعارفی که تا کنون از مثنوی شده، تفاوت های آشکاری داشته باشد. این کتاب بر اساس سلسله درس های مولف در آمریکا. گفت و شنود جمع مشتاق و علاقه مند جوانان ایرانی در لس آنجلس تدوین شده است.
زبان کتاب در عین توضیح و تفسیر مفاهیم نغز مثنوی و اشاراتی که در قالب داستان های زیبا و خواندنی بیان شده، زبانی روان و فارغ از پیچیدگی های زبانی و عرفانی ست. (و چنین گفت مولوی) نخستین بار در آمریکا به چاپ رسید.
در طول کتاب سعی من بر این بوده است که مباحث عرفان مولوی و مفاهیم مثنوی با ساده ترین کلام بیان شود. واقعیت این است که فهم اغلب کتاب هایی که در زمینه ی تفسیر مثنوی نوشته شده ، برای بسیاری از هموطنان ما به ویژه جوانانی که از کودکی و نوجوانی در خارج از ایران بسر برده اند ، دشوار و گاهی بسیار دشوار است. از سویی دیگر به سبب اقبالی که هم اکنون در جامعه ی آمریکا از مولوی می شود کنجکاوی و شوق بسیاری از جوانان مقیم این کشور رابرانگیخته است تا در مورد این عارف دانا و افکار و آثار او بیشتر بدانند .
چند ماهی در جمع کوچک جوانان مشتاق ایرانی در لس آنجلس ، به شرح مثنوی پرداختم و بعد ها همان درس ها و گفت و شنودها ، مقدمه ای برای تالیف و تدوین این کتاب قرار گرفت . در طول کتاب سعی من بر این بوده است که مباحث عرفان مولوی و مفاهیم مثنوی با ساده ترین کلام بیان شود.
واقعیت این است که فهم اغلب کتاب هایی که در زمینه ی تفسیر مثنوی نوشته شده ، برای بسیاری از هموطنان ما به ویژه جوانانی که از کودکی و نوجوانی در خارج از ایران بسر برده اند ، دشوار و گاهی بسیار دشوار است. از سویی دیگر به سبب اقبالی که هم اکنون در جامعه ی آمریکا از مولوی می شود کنجکاوی و شوق بسیاری از جوانان مقیم این کشور رابرانگیخته است تا در مورد این عارف دانا و افکار و آثار او بیشتر بدانند . انگیزه ام برای بیان ساده و آسان تفسیر مثنوی و انتشار آن ، همین شور و شوق امیدوار کننده این جوانان نازنین ایرانی است و آرزوهای بلندی که برای همه ی جوانان فرزانه ایران در هز کجای جهان دارم....
یکی، چیزی گم کرده: چپ و راست می جوید
و پیش و پس می جوید.
چون آن چیز را یافت، نه بالا جوید و نه زیر
نه چپ جوید و نه راست: جمع شود.