دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

هیپی گری ؛ عصیانی علیه تمدن

هیپی گری ؛ عصیانی علیه تمدن

نویسنده: فرزین دوستدار , محمدحسن مجاهد
مقدمه: سید محمدعلی جمالزاده
ناشر: موسسه مطبوعاتی عطائی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 139
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1352 - دوره چاپ: 2

کمیاب - کیفیت : در حد نو ؛ لبه صفحات کتاب افتادگی مختصری دارد ولی به متن آسیبی نرسیده است 

 

مروری بر کتاب

مصور

خرده فرهنگ «هیپی» یکی از جنبش های اجتماعی جوانان بود که در دهه ۱۹۶۰ میلادی در آمریکا  آغاز شد و به نقاط دیگر دنیا گسترش یافت.

هیپی ضد فرهنگ دهه ۱۹۶۰ است ، در اصل جنبش جوانی بود که در اواسط دهه ۱۹۶۰ در ایالات متحده آغاز شد و به سایر کشورهای جهان رواج یافت. کلمه hippie از hipster آمده‌است و برای توصیف ضربان سازها که به دهکدهٔ گرینویچ نیویورک و منطقه Haight-Ashbury در سان فرانسیسکو نقل مکان کردند، استفاده شد. اصطلاح هیپی اولین بار در سانفرانسیسکو با هرب کین که روزنامه‌نگار سناریو سان فرانسیسکو بود، محبوبیت پیدا کرد.

منشأ اصطلاحات hip و hep نامشخص است. تا دهه ۱۹۴۰، هر دو بخشی از زبان عامیانه آمریکایی‌های آفریقایی شده بودند و به معنای «پیچیده، در حال حاضر شیک، کاملاً به روز» بودند. Beats اصطلاح hip را به تصویب رساند، و هیپی‌های اولیه زبان و ارزش‌های ضد فرهنگی Beat را به ارث بردند. هیپی‌ها اجتماعات خود را ایجاد کردند، به موسیقی روانی گوش دادند، انقلاب جنسی را در آغوش گرفتند و بسیاری از داروهایی مانند ماری جوانا و LSD برای کشف حالات تغییر یافته آگاهی استفاده کردند.

مد و ارزش‌های هیپی تأثیر عمده ای بر فرهنگ گذاشت و موسیقی، تلویزیون، فیلم، ادبیات و هنرها را تحت تأثیر قرار داد. از دهه ۱۹۶۰، جامعه اصلی بسیاری از جنبه‌های فرهنگ هیپی را جذب کرده‌است. تنوع مذهبی و فرهنگی هیپی‌ها مورد حمایت گسترده‌ای قرار گرفته‌اند و نسخه‌های پاپ آنها از فلسفه شرقی و مفاهیم معنوی آسیا به مخاطبان بیشتری رسیده‌است.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات