- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 143092 - 76/4
- وزن: 0.30kg
هیپنوتیزم علمی نوین
نویسنده: ریچارد شروت
مترجم: سید رضا جمالیان
ناشر: اطلاعات
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 128
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1380 - دوره چاپ: 7
مروری بر کتاب
زیگموند فروید معتقد بود نیروهای پنهانی در درون انسان وجود دارد که او را به سوی برخی اعمال یا افکار شدیداً سوق میدهد که محل استقرار این نیروها ضمیر ناخوداگاه نام دارد . ناخوداگاه در قسمتی از مرکز اعصاب و در پایه مغز قرار دارد و مرکز اعصاب ناخوداگاه توسط الیاف عصبی ارتباط نزدیکی با منطقه ذهن آگاه (لایه خاکستری ) دارد که کار این لایه ، مقابله با تحریکات و فشارهایی است که از ضمیر ناخوداگاه تراوش میکند .
غالباً در افراد بالغ ضمیر ناخودآگاه از این طریق برنامه ریزی میشود. در افکار و رفتار افراد بزرگ علائم و آثاری هویدا میشود که میتوان آنها را با حادثهای که در گذشته اتفاق افتاده، مرتبط دانست. آثار ضربه ها و شکست های روحی تا پایان عمر ممکن است از خاطر ما پاک نشوند و درسی که از این حوادث دردناک گرفته ایم، هیچگاه فراموش نمی شود. در شرایطی که فرد تحت تأثیر یک حادثه بزرگ قرار می گیرد، تا حدودی حالت بی هوشی به وی دست می دهد که متناسب با ابعاد حادثه است...
این کتاب اگرچه برای دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های گروه پزشکی و روان پزشکی نوشته شده، ولی به لحاظ برخورداری از سادگی بیان و روانی نوشتار، برای همگان قابل استفاده است. فصل اول کتاب به توجیه بنیان علمی نحوه تاثیرگذاری هیپنوتیزم می پردازد و راههای مختلف پر شدن ضمیر ناخودآگاه، نحوه عمل و اثر تلقینات در حالت هیپنوتیزم را تشریح می کند. فصل دوم، تاریخ هیپنوتیزم و سیر تکامل این علم را بیان می کند.
در فصل سوم، بحث تازه ای درباره مفهوم جذبه یا ترانس طرح می شود و براساس فیزیولوژی و سایکولوژی، به پدیده ای که هزاران سال جنبه ماوراءالطبیعه داشته، هویت علمی می دهد. در فصل چهارم درباره خطرات هیپنوتیزم هشدار داده می شود. فصل پنجم به قانونهای تلقین پذیری و کشفیات امیل کوئه، پزشک نامدار فرانسوی اختصاص دارد. فصل آخر به برخی از سوال هایی که در زمینه هیپنوتیزم مطرح است، پاسخ می گوید.