- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 185533 - 52/3
- وزن: 0.40kg
هوچی مین ، منتخب آثار
نویسنده: هوشی مین
مترجم: جمشید نوائی
ناشر: مردم
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 91
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1356 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
جلد اول
در این مجموعه مهمترین سخنرانی ها و نوشته های هوشی مین ( هوچی مین ) از مهمترین و تاثیر گذارترین سیاسیون و مبارزین مارکسیست جهان و رهبر نبرد ویتنام در جنگ با آمریکا و رئیس جمهور این کشور بعد از پیروزی رادر فاصله ی سال های 1925 تا 1969 در برمی گیرد.
انقلابی ویتنامی که رهبر کمونیست این کشور از ۱۹۴۵ تا ۱۹۶۹ اولین رئیس جمهور جمهوری دموکراتیک ویتنام بود. هوشی مین بلافاصله پس از انقلاب اکتبر به اتحاد جماهیر شوروی رفت و در آنجا آموزش دید و سپس رهبری حزب کمونیست ویتنام را به عهده گرفت.در جنگ هندوچین با استعمار فرانسه جنگید و در جنگ با آمریکا کشورش را رهبری کرد ...
گاهی اوقات خواندن کتاب هایی که سال ها از زمان انتشارشان می گذرد، لذت بخش است. کتاب "اخلاق انقلابی" یکی از همان کتاب های است که با تمام کوچکی اش می تواند پس از 50 تا 60 سالی که از زمان انتشارش گذشته هنوز نکاتی را برای تامل بیشتر به ما بیاموزاند. این کتاب یکی از همان فراوان آثاری است که در دهه 40 تا 50 توسط کمونیست ها در ایران به چاپ رسید؛ این دسته از کتاب ها بدون نام ناشر، مترجم و بدون تاریخ در چاپخانه های زیرزمینی به چاپ می رسید. این قبیل کتب در ایران به صورت جزوه مانند و اغلب به صورت رایگان در اختیار اعضای حزب توده قرار می گرفت.
زمان حکومت شاه که قضیه 53 نفر و دستگیری دوستان تقی ارانی رخ داد، یکی از نمونه های بارز ترسیم فضای رعب و وحشت در آن دوران بود که باعث می شد کمونیست ها آثار و فعالیت هایشان را دور از دسترس حکومت تهیه و اجرا کنند. پس از انقلاب نیز در ایران کمونیست ها از وضعیتی مشابه با قبل از انقلاب برخوردار بودند و همین امر باعث می شد که بسیاری از این قبیل کتب سوخته و یا از بین بروند. البته این کتاب دارای ناشر و قیمت 20 ریالی است که باید در صحت نام ناشر با تردید نگریست.
هوشی مینه در این اثر سعی در تبیین منش اخلاقی انقلابیون دارد. «اخلاق انقلابی» جزوهای است که هوشی مین برای روحیه دادن به انقلابیون تنظیم کرده است و در آن انقلابیون را از آفاتی که برای شان در پیش می آید برحذر می کند. هوشی مین همانند مارکس و لنین از ایدهی انقلاب مداوم تبعیت می کند و معتقد است که «اخلاق انقلابی» باید دارای این ویژگیها باشد: «فدا نمودن تمام زندگی در مبارزه برای حزب و انقلاب؛ فعالیت خستگی ناپذیر برای حزب؛ منافع حزب و زحمتکشان را در رأس منافع شخصی خود قرار دادن؛ کوشش جدی در جهت آموختن مارکسیسم/ لنینیسم و بکار بردن مداوم انتقاد و انتقاد از خود برای بالا بردن سطح معیارهای ایدئولوژیک؛ درک عمیق از این که حزب ما پیشرو ترین و متشکل ترین سازمان طبقه کارگر است.»
«اخلاق انقلابی» برای هوشی مین «شامل کوشش مجدانه در جهت کسب کردن اهداف و مقاصد حزب، خدمت صادقانه و بی تزلزل به طبقه کارگر و زحمتکشان ستمدیده می باشد.» او در این جزوه سعی در به تهییج درآوردن انقلابیون دارد تا صادقانه در خدمت اهداف مرامنامه ی حزبی باشند. حزب و انقلاب برای او اصلی خدشه ناپذیر و پایدار است که تنها با التزام عملی و آموزشی به تعالیم مارکسیسم/ لنینیسم جاودانه می گردد.
جاودانگی انقلاب برای او بدین معنا نیست که آفات های انقلاب را نادیده بگیرد. دشمنان انقلاب برای هوشی مین در سه دسته تقسیم بندی می شوند: «1- سرمایه داری و امپریالیسم خطرناکترین دشمنان ما هستند. 2- عادات و سنن گذشته نیز دشمنان بدی هستند. 3- فردگرایی که خصلت و طرز تفکر خورده بورژوازیست، درکمین تک تک ماست تا از کوچکترین فرصتی استفاده کند. این دشمن همدست دو دشمن اولیه ماست.»