- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 196112 - 4/5
- وزن: 0.30kg
هنر ظریف بی خیالی
نویسنده: مارک منسون
مترجم: رشید جعفرپور
ناشر: کرگدن
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 211
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1400 - دوره چاپ: 14
مروری بر کتاب
رویکردی نامتعارف به خوب زیستن
عمر و توانایی انسان محدودتر از آن است که بخواهد به همه چیز اهمیت بدهد. باید بی خیال خیلی چیزها شد. اما چگونه تعیین کنیم به چه چیزهایی اهمیت دهیم و بی خیال چه چیزهایی شویم؟ این کتاب تلاش می کند به پرسش هایی از این قبیل پاسخ دهد، چا که هر چه جهان پیچیده تر می شود، درک مفاهیمی مانند شادکامی به شدت سخت تر می شود.
مارک منسون، نویسنده ی کتاب، تلاش می کند از طریق مواجهه ای صادقانه با ترس ها، مشکلات و انتظارات مان و همچنین با به چالش کشیدن مفاهیمی مانند شادکامی، امید و مرگ، و از خلال داستان هایی جذاب که بعضی شان از زندگی شخصی اش نشئت گرفته اند، دیدگاهی جدید به خواننده منتقل کند که همانند عینک می کند.
همان طور که عینک تفاوتی در واقعیت بیرونی ایجاد نمی کند و تنها باعث می شود شما واقعیت بیرونی را بهتر ببینید، آموزه های این کتاب هم تلاشی است برای بهتر دیدن زندگی، تلاشی در جهت بیرون کشیدن معنای شادکامی از دل واقعیاتی که بعضا تلخ و دل گزا هستند. به باور منسون، انسان ها ضعیف و محدودند و رنج عنصر جدایی ناپذیر زندگی است. او ما را فرا می خواند این محدودیت ها را بشناسیم و آنها را بپذیریم.
برای دهه هاست که می شنویم مسیر رسیدن به یک زندگی شاد و پرآرامش، داشتن تفکرات مثبت است. اما مارک منسن ایده ی دیگری در ذهن دارد. منسن در این کتاب متفاوت و فوق العاده موفق، با بی پردگی و صراحتی بی نظیر به مسائل مختلف زندگی و راه های رسیدن به آرامش می پردازد. منسن این کتاب را نوشدارویی برای تفکراتی می داند که دائم و به شکلی تک وجهی، افراد را به خوشحالی همیشگی فرا می خوانند؛ تفکراتی که انسان ها را فقط برای ارضای نیاز افراطی دیده شدن و فخرفروشی، به کسب موفقیت های بیشتر و بیشتر تشویق می کنند.
منسن با استفاده از تحقیقات ثابت شده ی علمی و همچنین شوخ طبعی منحصر به فرد خود، استدلال می کند که راهکار بهبود شرایط زندگی، نه در تبدیل دائمی تهدیدها به فرصت، بلکه در آمادگی برای مواجهه با سختی های زندگی نهفته است. این نویسنده بیان می کند که هر کسی محدودیت ها و نقص هایی دارد و قرار نیست همه در کارهایشان به موفقیت برسند. او به مخاطبین خود توصیه می کند که محدودیت های خود را بشناسند و آن ها را بپذیرند. به محض این که ترس ها، کمبودها و تردیدهایمان را در آغوش بگیریم، به محض این که از فرار دست بکشیم و با حقایق تلخ زندگی مان رو به رو شویم، خواهیم توانست شجاعت، پایداری، صداقت، مسئولیت پذیری، کنجکاوی و بخششی که دنبالش هستیم را در درون خودمان پیدا کنیم.
هنر ظریف بی خیالی رتبه ی نخست را در کتاب های پرفروش نشریه ی نیویورک تایمز داشته و در یک سال بیش از سه میلیون نسخه ی آن به فروش رسیده و به بیش از بیست و پنج زبان دنیا ترجمه شده است.