- موجودی: موجود
- مدل: 196392 - 75/4
- وزن: 0.30kg
این «من» کیست
نویسنده: لئو بوسکالیا
مترجم: زهره فتوحی
ناشر: خاتون
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 180
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1372 - دوره چاپ: 2
کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
هنر انسان کامل بودن
به هنگام تولد، بزرگترين هديه، يعني «زندگي» به ما اعطا مي گردد و در جامه نخستين هديه تولد، دنياي خارق العاده اي به ما ارزاني مي گردد، تا در آن زندگي كنيم. اين هدايا، با آنكه پيش مي آيد كه كم بهايشان مي سازيم و ضايعشان مي كنيم، هميشه واقعيترين و ارزشمندترين مايملك ما خواهند بود.
با وجود اين، همان گونه كه زندگي «تورو» در اثر خويش «والدن» مي نويسد: «بيشتر ما آن قدر براي زندگي احترام كمي قايليم كه به مرگ خويش مي رسيم، بي آنكه هرگز زندگي كرده باشيم.» پژواك اين ترس در گفته «اريك فروم» شنيده مي شود: «بزرگترين فاجعه در زندگي اين حقيقت است كه بيشتر انسانها پيش از آنكه كاملا متولد شوند، مرده اند».
این نوشته تلاش ناچیزی است در تحلیل و تقدیس«آدم بودن».این بودن بسیار انسانی که اگر با سرشاری و پویایی زندگی شود، به تنهایی می تواند زیبایی، نیرو و معنای حیات را واقعیت بخشد. این کتاب نوشته شده است تا برای آنانی که در راه نیل به خویش، احترام به خویشتن، رشد و بالندگی خویش، تغییر و دگرگونی و به واقعیت رساندن خویش گام نهاده اند، آغاز و دعوت به مقابله ای باشد.
ما تا زمانی که آگاهانه هشیار بمانیم، در فرآیند جذب محیط اطراف خویش و شکل بخشیدن به زندگیمان مشغول میمانیم. این فرآیندی پیوسته فعال است و ما تا میزانی که وادار شویم، یا مایل باشیم یا قادر باشیم که هجوم این تجربیات را در ذهن خود جان دهیم، رشد میکنیم.
در هر مرحله از زندگیمان که بیشتر و بیشتر درگیر فرآیند فعال کسب تجربیاتی از دنیا شویم، از ما خواسته خواهد شد که خویشتن را با جهان در حال دگرگونی تطبیق دهیم. بدینترتیب هریک از ما یک واحد طراحیشده بیهمتا میشود که دائما به عنوان بخشی از یک جهان پیوسته در حال دگرگونی دوباره و باز دوباره خلق میشود.
مبارزه اصلی ما در این فرایند پرده برداشتن از خود یگانه خویش و رویاندن آن و متکی بودن به آن است. کتاب حاضر اثری است از دکتر «لئو بوسکالیا» ـ استاد رشته تعلیم و تربیت در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی ـ که در زمینه خودشناسی به نگارش درآمده است.