- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 125121 - 110/2
- وزن: 1.00kg
- UPC: 300 = 400
همسر جاویدان
نویسنده: ایروینگ استون
مترجم: مشفق همدانی
ناشر: فرانکلین - پیروز
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 624
اندازه کتاب: رقعی سلفون - سال انتشار: 1344- دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت :
مروری بر کتاب
به تندی هرچه تمامتر به سوی تالار پذیرایی دبیرستان "میس انگلیش" روی آورد. دیدگان فندقی رنگش از فرط خشم می درخشید. دامن تافته اش خش خش نامحسوس عادی را از دست داده بر اثر شدت حرکاتش سخت صدا می کرد. "جسی بنتون" بی آنکه به راست یا چپ بنگرد، همچون طوفانی بر پدرش فرود آمد و با صدایی آهسته گفت:
"من حتی یک روز دیگر در این دبیرستان نخواهم ماند. امشب با شما به خانه خواهم آمد."
پدرش بدون آنکه خود را ناراحت نشان بدهد، پرسید: "مگر چه شده است؟"
"من هاریت ویلیامز را به عنوان «ملکه ماه مه» برگزیده بودم. او زیباترین دختر دبیرستان است و در رقص هم سرآمد ندارد. اما هنگام صرف صبحانه "میس انگلیش" اعلام کرد که ما ملکه دیگری خواهیم داشت."
توماس بنتون به چشمان درشت دخترش خیره شد و پرسید:"یقین دارم که تو این تصمیم را با آرامش تلقی کرده ای."
جسی سرش را به علامت نفی به عقب افکند و گفت:
"من از جای برخاستم و چنین فریاد برآوردم: این تصمیم غیرعادلانه و بی مورد است. انتخاب هاریت که بار اول صورت گرفت، بی طرفانه تر بود."...
ایروینگ استون در ۱۴ جولای ۱۹۰۳ در سان فرانسیسکو بدنیا آمد. از دوران تحصیل در مدرسه شروع به کار کرد و به مشاغل گوناگونی از جمله روزنامه فروشی، خواربارفروشی، پادویی مغازه های لباس فروشی روی آورد. در زمان تحصیل در دانشگاه کالیفرنیا، برای امرار معاش زمانی در کافه ها ساکسیفون می نواخت و مدتی هم در تعطیلات تابستانی در شالیزار کار می کرد و هیچیک از این مشاغل باعث نشد که در درس شاگردی ممتاز و نمونه نباشد.
در سال ۱۹۲۳ با درجه ی عالی تحصیلات دانشگاهی را به پایان رسانید و از سال بعد در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به تدریس علم اقتصاد پرداخت. ایروینگ استون از کودکی علاقه شدیدی به مطالعه داشت و دوستانش به او لقب کرم کتاب را داده بودند. در ۲۳ سالگی، پس از نوشتن مقداری داستانهای کوتاه و نمایشنامه های تک پرده ای، کار تدریس را کنار گذاشت و به نیویورک رفت تا تمام وقتش را صرف نویسندگی کند.
درمدت ۱۰ سالی که ایروینگ استون در نیویورک بود ۱۸ نمایشنامه ی طولانی نوشت که هیچکدام برای او شهرت و اعتباری بدست نیاورد. بعد از آن به اروپا رفت و در آنجا شرح زندگی ونسان ونگوگ را در کتابی تحت عنوان "شور زندگی" نوشت و به یکباره شهرت فراوانی پیدا کرد. از آن پس او به کار بیوگرافی نویسی پرداخت و در این زمینه شاهکارهای بی نظیری همچون "رنج و سرمستی "در باب زندگی میکل آنژ و "ملوان و سوارکار"در باره زندگی جک لندن پدید آورد. ایروینگ استون در ۲۶ اگوست سال ۱۹۸۹ درگذشت....
فهرست
سحر زود می رسد
زنی در دادگاه
دادگاه نظامی
ایجاد یک خانه
نخست بانو
جنرال جسی
روزهای خوش باز می گردد
و...