- موجودی: موجود
- مدل: 80609 - 59/5
- وزن: 0.10kg
همراه خوب یا بد ؛ آسیب های تلفن همراه
نویسنده: سمیه تاجیک اسماعیلی , محمد میرزایی
ناشر: موسسه فرهنگی هنری سیب سرخ نیکان - ابرار
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 80
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1395 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
کتاب به بررسی آسیبهای تلفن همراه پرداخته و نقش تلفنهمراه را در کاهش عملکرد تحصیلی بررسی مینماید.
این بررسیها میتوانند برای خانوادهها، دانشآموزان مدارس، دانشجویان حوزه ارتباطات و جامعهشناسی و تمامی علاقمندان عرصه علم و پژوهش مورد استفاده قرار گیرند.
پرداختن به نقشها و تأثیرات فناوریهای نوین ارتباطی از جمله تلفنهمراه در جنبههای مختلف زندگی انسان یکی از ضرورتهای اساسی تعیین میزان، و نحوه استفاده از این فناوریها در دنیای کنونی است. با ورود به عصر اطلاعات، فناوریهای ارتباطی بیشماری به موازات نهادهای خانواده، مدرسه و... در نحوه تفکر و رفتار نوجوان در فرایند جامعهپذیری دخیل هستند.
امروزه ارزانی خطوط و دسترسی آسان به تلفنهمراه در میان اقشار جامعه، مسیر ورود این وسیله ارتباطی به مدارس ابتدایی و راهنمایی کشور را نیز هموار نموده است، به نحوی که این وسیله ارتباطی در کنار لوازم التحریر، دفتر و کتاب در کیف اغلب دانشآموزان مشاهده میشود. این واقعیت نه تنها خود، یکی از پیامدهای آسیبی تلفنهمراه است، بلکه عدم آگاهی و آموزش در مورد نحوه استفاده درست از این وسیله در میان دانش آموزانِ نوجوان، خود از مهمترین علل افزایش و گسترش عواقب منفی فوقالذکر است.
افزایش مشکلات استفاده از سرویس تلفنهمراه نظیر اختلال نظم در کلاس، کاهش تمرکز دانشآموزان در یادگیری، ورود تصاویر و محتوای غیراخلاقی به مدارس و تأثیرات آن بر جوانان و نوجوانان، اختلالات، ورود زود هنگام به روابط با جنس مخالف و برقراری ارتباط با آنها و تأثیرات این دستگاه ارتباطی بر سلامت جسم و روان دانشآموزان همچنین هیجانزدگی و استرس در آنان از مهمترین آسیبهای استفاده از تلفنهمراه در قشر نوجوان و در مدارس است.
در کتاب همراه خوب یا بد: بررسی آسیبهای تلفن همراه، میبینیم که تلفنهمراه امروزه به یک وسیله ارتباطی خصوصی تبدیل شده و فرزندان خارج از نظارت والدین، میتوانند با دوستان خود در تعامل باشند. آنان از این طریق امور خود را مدیریت میکنند و به حلقه بلافاصل خانواده و دوستان متصل میشوند. تلفنهمراه، بخش عظیمی از عناصر هویتی جوانان را تشکیل میدهد. بهطوری که میتوان از طریق بررسی رنگ گوشی، تصاویر، موسیقی و فایلهایی که در گوشی همراه خود دارند به شخصیت و هویت آنان پیبرد.