- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 2138
- وزن: 0.50kg
- SKU: 12410
هفت عادت خوب خانواده
نویسنده: استفان آر. کاوی
مترجم: سوسن ملکی
ناشر: ذهن آویز
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 448
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1389 - دوره چاپ: 5
کد کتاب: 2138
مروری بر کتاب
خانواده های خوب و حتی خانواده های عالی در نود درصد موارد، از مسیر اصلی خود خارج می شوند. چاره کار آنها این است که مقصد خود را بیابند، بدانند که هدفشان چیست و مسیر اصلی کدام است و در هر فرصتی مسیرشان را تصحیح کنند.
نویسنده معتقد است که توانایی از سر گرفتن، عذرخواهی و شروع مجدد ارتباطات خانوادگی به ما نیز نیرو خواهد بخشید و تحت هر شرایطی، هر اندازه که مشکلات، مسایل و موانع در پیش رو دارید، بازهم در حرکت به سوی هدفتان امید زیادی هست و چاره کار، داشتن یک مقصد، یک برنامه ریزی دقیق و یک راهنماست.
تمرین اصل احترام و مهارت گوش کردن دلسوزانه و واقعی به صحبت های دیگران، در هر مرحله ای از زندگی، از عادات مردمان کامرواست.
هفت عادت، بر پایه اصول جهانی بودن، بی زمان بودن و گواه خود بودن بنا شده است که در علم ارتباطات درست به اندازه قانون جاذبه در فیزیک واقعیت دارند، آنها مجموعه ای از عادات رفتاری هستند با الگوهای تثبیت شده تفکر و رفتارند که همه خانواده های موفق به طور مشترک دارند. کامروایی در خانواده به معنی داشتن یک فرهنگ خانوادگی غنی می باشد.
خانواده به خودی خود، یک تجربه «ما» است. یک « حس ما» و مسلما حرکت از «من» به سوی «ما» یعنی از استقلال به سوی وابستگی به هم، شاید یکی از پرخطرترین و مشکل ترین جنبه های زندگی خانوادگی باشد ولی واقعا هیچ چیز به اندازه زندگی خانوادگی صمیمی، لذتبخش و ارضاءکننده نیست. وقتی که شادی شما در گرو شادی دیگران باشد، می فهمید که از من به سوی ما حرکت کرده اید و تمام مشکلات و فرآیند استفاده از فرصت ها تغییر می کند. ولی تا زمانی که خانواده واقعا مقدم نباشد، این حرکت معمولا اتفاق نمی افتد.
فهرست
چگونه میتوانیم در یک خانواده من را تبدیل به ما کنیم؟
چگونه باید تنشها و بگو مگوهای مخرب خانوادگی را تبدیل به گفتگوهای سازنده کنیم؟
چگونه وقت خود را برای رسیدگی به فرزندان تنظیم کنیم؟
چگونه به فرزندانمان برای انجام تکالیفشان کمک کنیم؟
و...