- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 142645 - 92/1
- وزن: 0.40kg
نیشخندهای آناتول فرانس
ترجمه و تلخیص: علی اکبر کسمائی
ناشر : علمی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 238
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1326 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
مرگ آناتول فرانس و شرح احوال و آثار او
شامل تلخیص دو کتاب؛ مذاکره با آناتول فرانس از نیکلاسگور و آناتول فرانس با کفش راحتی از ژان ژاک بروسون همراه با منتخب مطالب روزنامه ها و مجلات فرانسه به مناسبت مرگ آناتول فرانتس و داستان کوتاه بالتازار اثر آناتول فرانس
سمبویی تیس سالخورده گفت: «آیا به راستی انسان جز برای یاد گرفتن آفریده شده است»
بالتازار آهی کشید و گفت:«برای دوست داشتن!»
سمبوبی آیا میخواهی سرت را در گرو صحت نمودارها بگذاری؟
سمبویی تیس خردمند پاسخ داد: «آقای من دانش از خطا مبراست اما دانشمندان غالباً خطا می کنند...
...نام اصلی او آناتول فرانسوا تیبو است. این نویسنده را پادشاه نثر فرانسه لقب دادهاند. او در ۱۸۴۴ در پاریس زاده شد و در سال ۱۹۲۴ درگذشت. وی پسر کتاب فروشی به نام «فرانسوا» بود که نام مستعار «فرانس» را از او گرفتهاست. او تحصیلات خود را بهطور رسمی ادامه نداد و شخصاً مطالعه میکرد. فرانس در سال ۱۸۷۳ یعنی در ۲۹ سالگی چکامههای طلایی خود را چاپ کرد. او در انجمنهای ادبی پاریس رفتوآمد میکرد و به جریانات ادبی علاقهٔ فراوان داشت. فرانس کمکم به داستاننویسی و نگارش آثار منثور علاقهمند شد.
فرانس در سال ۱۸۷۹ ژوسکات و گربه لاغر را نوشت و در سال ۱۸۸۱ جنایت سیلوستر بونار را چاپ کرد. وی در سال ۱۸۸۵ کتاب دوست من را که گلچینی از خاطرات زیبای کودکی اوست نوشت. او از سال ۱۸۸۷ تا ۱۸۹۳ صفحه ادبی نشریه تان را اداره میکرد که مجموعههای خود را در چهار جلد چاپ کرد. بعد از این وی دوباره به نگارش داستان پرداخت؛ و در سال ۱۸۸۹ بالتازار، در سال (۱۸۹۰) تائیس و در (۱۸۹۳) عقاید ژروم کوانار و در (۱۸۹۴) چنگ قرمز را نوشت و در ۱۸۹۶، وارد آکادمی فرانسه شد و به عضویت فرهنگستان فرانسه درآمد. در این زمان وی مجله «تاریخ معاصر» و «آقای برژه در پاریس» (۱۹۰۱) را نوشت که مانند داستانها و رمانهای او مورد استقبال قرار گرفت و سپس کمکم قدم به صحنه سیاست گذاشت.