- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 175506 - 24/2
- وزن: 0.50kg
نیروهای کار
نویسنده: بورلی سیلور
مترجم: سوسن صالحی
ناشر: دات
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 376
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
جنبش های کارگری و جهانی سازی از 1870 تا کنون
با استفاده از یک پایگاه اطلاعاتی جدید و مهم در بررسی اعتراضهای کارگری، بِورلی سیلور در کتاب نیروهای کار نمایان میسازد که چگونه جنبشهای کارگری منطقهای از اواخر سده ی نوزدهم تا زمان حاضر با فرایندهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جهانی مرتبط بوده است. وی براساس یک تحلیل تجربی دقیق و کامل از چگونگی شکلگیری و توسعه ی صنایع مهم جهانی، نشان میدهد که چگونه مکانهای اصلی اعتراضهای کارگری همراه با جابجایی جغرافیایی محل تولید، از کشوری به کشور دیگر منتقل گردیده است و اینکه جایگاههای اصلی اعتراضهای کارگری در گذر زمان، مطابق با رشد بخشهای اصلی سرمایهداری و فراز و فرودهای آن، تغییر یافته است.
سیلور در این کتاب با نگاهی تطبیقی ـ تاریخی و تحلیلی طبقاتی به بررسی جنبشهای کارگری و ارتباط الگوهای اعتراضهای جهانی کارگری با نیروهای محرکهی اقتصادی و سیاسی سرمایهداری جهانی در یکصد و سی سال گذشته میپردازد و نشان میدهد که اعتراضهای کارگری بهطوری عمیق، بر بستر نیروهای محرکهی سیاستهای جهانی (هم در مقام علت و هم معلول) قرار گرفته است.
سیلور همچنین با دنبال کردن مسیر پرفراز و نشیب جنبشهای کارگری در دوران گذشته و با بررسی بحرانی که جنبشهای کارگری دوران معاصر با آن در سطح جهانی روبرو هستند، برخلاف نظر بدبینانهی کسانی که این بحران را چارهناپذیر میانگارند، به این نتیجه میرسد که بهرغم فروکاستن از مبارزات کارگری در دوران کنونی، جنبشهای پرقدرت کارگری در سدهی بیست و یکم رخ خواهد داد.
مطالعه این کتاب برای کسانی که گذشته، حال و آینده جنبشهای کارگری را بررسی میکنند پراهمیت است، چراکه نویسنده به پیگیری مبارزات طبقاتی و جنبشهای اجتماعی در مقیاسی جهانی و تاریخی میپردازد. این کتاب تاکنون به زبانهای آلمانی، اسپانیایی، ایتالیایی، ترکی، لهستانی، کرهای و چینی منتشر شده است.