- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 171663 - 84/4
- وزن: 0.40kg
نقد آثار و اندیشه های داستان نویسان بزرگ غرب
نویسنده: عبدالعلی دستغیب
ناشر: پیام امروز
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 288
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1377 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : نو ؛ مزین به نوشته و امضای نویسنده
مروری بر کتاب
نوع و غنای ادب در قرن بیستم و ظهور رمان های و نمایشنامه های بزرگی مانند کوه جادو توماس مان،لرد جیم ژوزف کنراد،مرید شیطان برنارد شاو،میمون پشمالو یوجین اونیل،خانواده تیبو روژه مارتن دوگار،جان شیفته رومن رولان و اشعار پل الوار،آراگون،نرودا و لورکا ... نشان میدهد که ذوق و قریحه انسانی به رغم فن آوری و حاکمیت های متمرکز همچنان در کار است و میکوشد با نشان دادن کوشش انسانی در زمینه چیرگی بر دشواری های زندگی،«جهان را انسانی تر کند» و زندگانی انسانی را در روشنگاه تکامل و پیشرفت قرار دهد.
چندین دهه است که میکوشند آثار کافکا،پروست،جویس و ییتز را معرف تحولات روحی قرن حاضر وانمود سازند؛در حالی که چنین نیست و ما نمیتوانیم اهمیت تاریخی رئالیست های بزرگی مانند چخوف و کنراد و رولان را انکار کنیم و منحصرا جویس و پروست و کافکا را نماینده رمان قرن بیستم به شمار آوریم.
اثر حاضر، نقد آثار، زندگی و اندیشههای داستاننویسان بزرگ غرب در قرنهای نوزدهم و بیستم است .در ابتدای کتاب درباره تنوع و غنای ادب غرب در این دو قرن و ظهور رمانها و نمایشنامههای بزرگی همچون کوه جادو، مرید شیطان، میمون پشمالو و خانواده تیبومطالبی فراهم آمده است .
برخی از این نویسندگان عبارتاند از :
هرمان ملویل
فئودور داستایفسکی
یوجین اونیل
ارنست همینگوی
مارسل پروست
و...
در پایان کتاب نمایه فارسی و لاتین آمده است.