- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 112239 - 48/5
- وزن: 0.70kg
نشانه های پایان
نویسنده: علی فاطمیان
ناشر: سازمان چاپ و انتشارات
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 604
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1388 - دوره چاپ: 3
کیفیت : نو ؛ لبه جلد کتاب تاخوردگی دارد.
مروری بر کتاب
مصور
در این اثر به موضوع نشانههای آخرالزمان از این بُعد که یک مسئله جهانی است پرداخته شده است. نویسنده در مقدمه تصریح می کند: آخرالزمان و مصلح جهانی موضوعاتی هستند که ادیان و فرهنگهای مختلف کم و بیش و به صورتهای گوناگون پیرامون آن سخن رانده و هر یک تعریف خاص خود را بیان کردهاند. پارهای از آن دو متن این کتاب به تفصیل مورد بحث قرار خواهد گرفت.
موضوعاتی که در این مقالات مورد توجه قرار گرفته عبارتند از: بازگشت دوباره مسیح(ع)، انتظار مسیحا، ضدمسیح یا دجّال، نبرد پایانی موسوم به آرماگدون و بسیاری موضوعات روز و جالب توجه مانند سرزمین فلسطین و بحثهای حاشیهای درباره تشکیل دولت غاصب و کشور جعلی اسرائیل که بنا بر اعتقاد بسیاری از مسیح باوران اعم از مسیحی و یهودی مقدمهای بر ظهور دوباره مسیح(ع) است.
پرداختن به مقوله آخرالزمان و مسائل مربوط به آن بیارتباط با ذکر نشانه ها و پیش گویی ها درباره آن نیست و بیشتر این دو همراه هم بودهاند. چه همین نشانه ها و پیش گویی ها همواره سبب دل گرمی پیروان ادیان به فرجام تاریخ بشر و سرانجام دنیا می شده است.در این اثر به جز آنچه گفته شد به بررسی کوتاهی از اساس فکری و اعتقادی آیین یهود و مسیحیت و فرجام شناسی (Eschatology) کتاب مقدس میپردازد. همچنین تصویری از حال و هوای یهودیان و مسیحیان روزگار فعلی، دیدگاه های آنان نسبت به رویدادهای معاصر، تفسیر برداشت شان از عبارات کتاب مقدس و تطبیق آن با این وقایع ارائه میگردد....
بحث از آینده بشر با یک پرسش اساسی روبروست، برای کلیه جوامع بشری این پرسش جدی مطرح است که آیا تاریخ جوامع بشری به سوی صلح و عدالت در حرکت است، یا سرانجام دچار جنگ و تخاصم و بی عدالتی می شود؟در صورت مثبت بودن جواب سوال نخست، سوال از ساز و کار استقرار صلح و عدالت جهانی مطرح است اگر برای استقرار صلح و عدالت جهانی دو رکن حکومت و قانون را نظام بخش حیات بشری بدانیم، آنچه که مسلم است که حکومت های موجود فاقد چنین توانمندی هستند.
چرا که حکومت و قانون های ملی در وضع مطلوب خود امنیت و صلح را در چارچوب مرزهای ملی تامین خواهند کرد و این حکومت ها و قوانین استقرار صلح جهانی را نه وظیفه خویش می دانند و نه دغدغه آن را دارند.حتی در صورت داشتن چنین دغدغه ای از منظر قانون و ساز و کار اجرا فاقد این توانمندی هستند. بنابراین به صورت طبیعی پرسش از چگونگی استقرار صلح جهانی، به اندیشه حکومت جهانی می انجامد. از این رو از دیرباز نظریه حکومت جهانی مورد توجه اندیشه وران بوده است.
فهرست
فصل اول: آخرالزمان: در این بخش موضوع ها و مسائل مربوط به آخرالزمان از دیدگاه اسلام مورد بررسی قرار میگیرد.
فصل دوم: مقدمهای بر فرجام شناسی: در این بخش با بیان تاریخچهای کوتاه از آیین یهود، مسیحیت و کتاب مقدس، بخشی از مطالب کتابهای مقدس درباره فرجام شناسی آمده است.
فصل سوم: فرجام شناسی: موضوع فرجام شناسی در آیین مسیحیت، یهود، فرهنگهای عامی و بومی و ادیان شرقی به صورت تفصیلی در این بخش مورد بررسی قرار میگیرد.
فصل چهارم: تعاریفی مختصر از اصطلاحات فرجام شناسی
فصل پنجم: برخی مقالات درباره فرجام شناسی
فصل ششم: دجّال و دیدگاههای گوناگون درباره آن
فصل هفتم: گفتاری پیرامون بیت المقدس
فصل هشتم: نشانههای پایان (نشانهای آخرالزمان در دیدگاههای گوناگون)
فصل نهم: مهدویت (موعود آخرالزمان در ادیان و مذاهب گوناگون)
فصل دهم: تاریخچهای از پیش گوییهای آخرالزمان
فصل یازدهم: پیش گوییهای معصومین(ع)