- موجودی: موجود
- مدل: 204928 - 98/1
- وزن: 0.50kg
مکتب ویولون سوزوکی
نویسنده: شینیچی سوزوکی
مترجم: محمدرضا گرگین زاده
ناشر: سرود
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 76
اندازه کتاب: رحلی - سال انتشار: 1390 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
کتاب دوم ؛ شامل : جلدهای سوم - چهارم - پنجم
همراه با لوح فشرده
مکتب سوزوکی یک روش تدریس و فلسفهی آموزشی است که در اواسط قرن بیستم توسط شینیچی سوزوکی (1998-1898) نوازنده و مدرس ویولن ابداع شده و امروزه در سطح بینالمللی مورد توجه قرار گرفته است. این متد در پی بهوجود آوردن شرایطی برای آموزش ساز است که به نوعی موازی با شرایطی باشد که منجر به آموختن زبان مادری توسط کودکان میشود.
سوزوکی این عقیده را بنیان گذاشت که کودکان پیش از سن مدرسه میتوانند ویولن را بیاموزند اگر که قدمهایی که برای آموزش برداشته میشوند به قدر کافی کوچک باشند و ساز چنان کوچک شود که مناسب اندام آنها باشد. مکتب ویولن سوزوکی شامل ده جلد است که جلدهای نٌه و ده آن کنسرتو ویولنهای «لاماژور» و «رماژور» موتسارت هستند.
نگاهی به نویسنده دکتر شینیچی سوزوکی نوازنده و معلم ویولن و صاحب نظر در امر تعلیم و تربیت در هفدهم اکتبر سال 1898 در شهر ناگویای ژاپن متولد شد. پدرش صاحب کارخانه ویولن سازی و با او جمعا 12 فرزند داشت. شینیچی از کودکی شاهد ساخته شدن ویولن بود و بعدها نیز در کارخانه پدرش به همین کار اشتغال داشت تا اینکه در سن هفده سالگی با شنیدن صفحه ای از قطعه مریم مقدس اثر شوبرت با اجرای نوازنده مشهور میشا المان، مجذوب صدای زیبای ویولن شده و دل از کف داد.
بزودی یکی از سازها را از کارخانه به منزل برده و از طریق گوش دادن به صفحه موسیقی و سعی در تقلید صداها، شروع به فراگیری ویولن نمود. چند سال بعد مدتی نزد معلمی در توکیو به کار ادامه داد و سرانجام در 22 سالگی به آلمان رفت و نزد کارل کلینگر که استاد مشهوری بود شروع به کار کرد. سوزوکی همراه با ارکستر بزرگی که از بچه های کوچک تشکیل داده بود، کنسرتهای زیادی را در ژاپن و آمریکا و سایر کشورها برگزار نمود و عملا دستاوردهای تربیتی و آموزشی خود را به جهانیان نشان داد.