- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 127477 - 113/3
- وزن: 1.00kg
- UPC: 145
منشاء انسان
نویسنده: میخائیل نستورخ
مترجم: مشرف الملک دهکردی - محمد طیوری
ناشر: اندیشه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 451
اندازه کتاب: رقعی سلفون - سال انتشار: 1350 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : نو
مروری بر کتاب
مصور بخشی رنگی - به انضمام نقشه میمون های آدم نما و جدول تکامل انسان
سه تقسیم نژادی عمده در جهان یافت می شود شامل نژاد سفید(سفیدپوستان)، نژاد سیاه (سیاهپوستان) و نژاد زرد یا (زردپوستان).نژاد در اصطلاح زیست شناسی جمعیتی از یک نوع است که در فراوانی یک یا چند ژن از جمعیتهای دیگر همان نوع، متفاوت است . اما مفهوم نژادهای انسانی برای فهم اختلافات انسانی به جهت عدم انطباق کامل با تعریف نژاد در زیست شناسی نادرست است.
در حقیقت، دانشمندان اولیه انسانشناسی، زیرنوع های مختلف نوع انسان را ، نژاد نامیدند. در گذشته انسان شناسان زیستی ، انسانها را بر پایه پراکندگی جغرافیایی و خصوصیات ظاهری و فیزیکی مثل رنگ پوست ، اندازه بدن، شکل سر و ترکیب مو به چندین دسته تقسیم می کردند.
در این طبقه بندیها برخی افراد یک منطقه یا یک جمعیت در طبقه یا نژاد خاصی قرار میگرفتند؛در حالیکه افراد همان منطقه یا جمعیت ممکن بود در همان طبقه یا نژاد قرار نگیرند ، مانند روشن پوستان آفریقایی یا اروپاییهای سیاه پوست ، سیاحان قرن های 15 و 16 میلادی نخستین طبقهبندیهای نژادی را ارائه کردند. در اولین طبقهبندیهای نژادی ، انسان به 4 دسته انسان اروپایی ، آسیایی ، آفریقایی و امریکایی تقسیم میشد پس از آن، دانشمندان بر پایه رنگ پوست، ترکیب مو و شکل سر، و پراکندگیهای جغرافیایی تقسیم بندیهای دیگری را ارائه کردند.
انواع طبقهبندیها: در این قسمت، خلاصه وار طبقهبندیهای صورت گرفته از سال 1749 تا 1965 میآید.
فهرست
بخش اول - عقاید داروین و دیگران درباره منشاء و تکامل انسان
بخش دوم- خصوصیات جسمانی بدن انسان و ظهور انسان
بخش سوم - دلائل دیرین شناسی درباره منشاء انسان