- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 183852 - 27/2
- وزن: 0.70kg
ملکه ناراضی
نویسنده: بریژیت همن
مترجم: مانی صالحی علامه
ناشر: ورجاوند
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 573
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1389 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : نو ؛ لبه بیرونی کتاب لک مختصری دارد
مروری بر کتاب
زندگی نامه الیزابت ، ملکه اتریش
با اعتماد به نفسی استثنایی، برای هدفی به جد کوشید و به آن رسید که جنبش زنان قرن بیستم آن را«خودباوری» نام نهاد.زندگی الیزابت پر است از سعی و تلاش سخت و حتی مذبوحانه برای کسب هویتش به عنوان یک فرد از جامعه ی بشری.اولین و موفق ترین تلاش او در این راه این بود که زیبا باشد.
زیبایی افسانه ای ملکه الیزابت صرفا موهبتی طبیعی نبود و تا حد زیادی، نتیجه ی خویشتن داری شدید و سختگیرانه و یک عمر انضباط و تسلط بر نفس بود که در اواخر به صورت شکنجه و ضعف جسمانی درآمد.این کتاب زندگینامه ی زنی است که حاضر نشد مطابق شان و مقام خود رفتار کند.
«الیزابت» اهل ایالات «پوستهوفن» در «باواریا» بود. او مانند پدر و برادران و خواهرانش اهمیت زیادی به تشریفات و قید و بندهای رسمی نمیداد و زندگی آزاد و متنوعی را طبق سلیقة خود در پیش گرفته بود. در اگوست 1853، امپراتور «فرانتز جوزف اول»، پسرخالة الیزابت از او تقاضای ازدواج کرد و علیرغم ناباوریهای بسیار درخشانترین ازدواج قرن نوزدهم، نصیب الیزابت شد و الیزابت جای خود را در تاریخ اتریش ثبت کرد.
او زنی بود که هیچکدام از نقشهایی را که سنت و محیط اطرافش برعهدهاش گذاشته بود همچون نقش همسر فداکار و شفیق، نقش مادر و نماد اصلی رهبری یک امپراتوری عظیم را بازی نکرد. او به عنوان یک انسان بر حقوق فردیاش پافشاری کرد و آن را به دست آورد. الیزابت فردی جمهوریخواه بود و تکبر اشرافی و غرور طبقاتی در ذات او وجود نداشت. به همین دلیل او در دربار وین همچون غریبهای بود که باعث آزردگی درباریانی که طبق قوانین و رسوم سنتی اشرافیت زندگی میکردند، میشد. زندگی وی در این کتاب به تصویر کشیده شده است.