- موجودی: موجود
- مدل: 203985 - 8/6
- وزن: 0.20kg
معالجه سرطان و سایر امراض با تغذیه طبیعی
نویسنده: ابوالفضل کیهانی
ناشر: مولف
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 30
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1371 - دوره چاپ: 2
مروری بر کتاب
سرطان واژه ای ترسناک است اما با رعایت نکات غذایی میتوان از آن پیشگیری کرد. هیچ ماده غذایی واحدی نمیتواند خطر سرطان را کاهش دهد، اما ممکن است کاربرد ترکیب مناسب مواد غذایی در کاهش دادن این خطر مهم باشد.
هیچ ماده غذایی واحدی نمیتواند خطر سرطان را کاهش دهد، اما ممکن است کاربرد ترکیب مناسب مواد غذایی در کاهش دادن این خطر مهم باشد.
در تعیین مواد غذایی مصرفی، باید بین دست کم دو سوم مواد غذایی گیاهی و حداکثر یک سوم مواد غذایی حیوانی موازنه برقرار شود. این رژیم غذایی ابزار مهمی برای مبارزه با سرطان است. باید گزینههای بهتر و بدتر مواد غذایی را بررسی و ارزیابی نمود.
مبارزه با سرطان با استفاده از مواد غذایی رنگی میوهها و سبزیجات سرشار از موادی مغذی هستند که با سرطان مبارزه میکنند، و هرچه پر رنگتر باشد، مواد مغذی بیشتری در بر دارند. این مواد غذایی میتوانند به شخص کمک کنند به وزن مناسب وزن دست یابد و آن را حفظ کند، و بنابراین از این طریق هم به کمتر شدن خطر سرطان کمک میکنند.
با داشتن اضافه وزن، خطر چند نوع سرطان افزایش مییابد، از جمله سرطانهای روده بزرگ، مری، و کلیه. هدف باید این باشد که در طول روز دست کم پنج پرس میوه و سبزی که به نحوی صحیح آماده شده است مصرف شود. صبحانهای مؤثر در مبارزه با سرطان فولات ویتامین B مهمی است که امکان دارد در کمک به محافظت از بدن در برابر سرطانهای روده بزرگ (کولون)، راستروده (رکتوم)، و پستان مفید باشد.
فولات به مقدار فراوان در مواد غذایی که بهعنوان صبحانه مصرف میشوند وجود دارد. ذرت تقویت (غنیسازی) شده و فرآورده های گندم سبوس نگرفته، و همچنین آب پرتقال و خربزه و توت فرنگی، منابع مناسبی برای تأمین فولات هستند.
فهرست
بانوان باردار چه باید بخورند؟
غذای کودکان چه باید باشد؟
اثرات معجزه آسای سیر در بیماری سرطان و دیگر بیماریها