- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 172719 - 74/5
- وزن: 0.40kg
متد تصویرگری تلویزیون
نویسنده: پیتر جونز
مترجم: حمید میر مطهری
ناشر: سروش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 351
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1363 - دوره چاپ: 2
کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
همان طوری که از هنوانش بر می آید این کتاب به کار تصویر گر در تلویزیون می پردازد. حالا دیگر تردیدی نمانده است که این متدی است مخصوص به خود_یعنی مخصوص به تلویزیون_ و مشکلات مربوط به آن نمی تواند با مشکلات همانندش در سینما قیاس شود.
عموما از کارآموز تصویرگری در تلویزیون انتظار می رود که در حداقل مدت عضوی قابل استفاده در گروه گردانندگان دوربین بشود و چنین انتظاری متاسفانه معمولا منتج به آموزشی شتاب زده و ناکامل می گردد.
در اینکه نیازی به کتابی راهنما_مختص تصویرگری در تلویزیون_ وجود دارد که بشود تازه واردان به این حرفه را به آنان ارجاع کرد، تصویرگران مجرب دیگری نیز با من اشتراک نظر دارند. نوشتن این کتاب کوششی است در راه تهیه پاسخی به آن نیاز.
در سراسر این کتاب هدف من آن بوده است تا به مسائلی بپردازم که در کار تلویزیون(حداقل در تلویزیون انگلیس) به مثابه استاندارد(حد) تلقی می شود. زحمات زیادی متحمل شده ام تا از تحمیل متدهای شخصی ام در تلویزیون، به خواننده خودداری کنم. هرکجا که نظر شخصی ام با عملکرد رایج متفاوت بوده، متذکر شده ام.....
از آنجایی که درباره تلویزیون کتب فراوانی موجود نمیباشد، اضافه شدن یک کتاب هم خود رویدادی قابل توجه است. بخصوص آنکه تعداد کتبی که نوشته کسانی باشد که هنگام نوشتن آنها بکار عملی در تلویزیون اشتغال داشته باشند، از تعداد انگشتان دست هم تجاوز نمیکند.
مضافا آنکه در چنان کتابهایی تا آنجا که دیده شده است مطالب بسیار وسیعی از قبیل کارگردانی، برنامه ریزی، نور، صدا، گریم ترکیب و حتی مطالبی بیشتر را در مجلهای گنجانیدهاند.خصوصیت ویژه این کتاب این است که در آن به تفصیل فقط به امری از امور تلویزیون پرداخته شده است و این کار میتواند به سهولت الهام دهنده سایر متخصصان در اضافه کردن سهمشان به مطالب مدون موجود باشد.
این کتاب در هرکجا که خوانده و فراگرفته شود به ارتقای سطح تصویرگری در تلویزیون کمک خواهد و امید من آن است که این کار در سطحی جهانی انجام گیرد.