- موجودی: موجود
- مدل: 204787 - 54/2
- وزن: 0.30kg
مبانی مسیحیت
تالیف : آکادمی علوم اتحاد شوروی
مترجم: اسدالله مبشر
ناشر: کتابسرای بابل
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 246
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1366 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
کتاب حاصل یک رشته تحقیقات مستند راجع به ریشه مسیحیت که بنابر متون و اسناد قدیم و پاپیروس هایی که اخیرا در واتیکان و کامرون و مصر (یکی از صومعه های کوه سینا) و سایر نقاط راجع به اناجیل و مبانی مسیحیت و با توجه به جعل و تحریفها که قدم به قدم در طی قرون در انجیلها صورت گرفته است .
هر دین یا مکتبی باورهایی را اصل قرار میدهد این باورها متمایز کننده این دین از ادیان دیگر میشود. مسیحت نیز دارای باورهای بنیادینی است که قبول آنها سبب تمایز از سایر ادیان میگردد. مبانی مسیحیت پیشفرضهای اخلاق مسیحی را نیز شکل میدهد که ایمان به این مبانی عمل به آموزههای اخلاقی را آسان میکند. به طور کلی مبانی مسیحیت را میتوان در گناه، عنایت، فیض یا لطف الهی، نجات و رستگاری خلاصه کرده که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
واژه گناه نخستین بار در تورات آمده است. زمانی که قابیل از آتش حسادت به هابیل میسوزد.گناه در باور مسیحی خطایی است که انسانها، خود وارد جهان کردهاند و طبیعت را برای همیشه دگرگون کردهاند: «وقتی حضرت آدم گناه کرد، گناه تمام نسل بشر را آلوده ساخت و سبب شیوع مرگ در سراسر جهان شد. در نتیجه همه چیز دچار فرسودگی و تباهی گشت؛ چون انسانها همه گناه کردند».
در آیین مسیحیت باور بر این است که گناه نسل به نسل منتقل میشود. آگوستین، فیلسوف بزرگ مسیحی، بر این باور بود که خداوند همه نفوس را در نفس حضرت آدم خلق کرده است و نفس از طریق والدین منتقل میشود. هرچند معتقدان به گناه نخستین همگی در موروثی بودن گناه متفق القول هستند، اما در نحوهی انتقال گناه از طریق تولد اختلاف نظر دارند.