- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 143172 - 120/1
- وزن: 0.40kg
ماری استوارت
نویسنده: اشتفان تسوایگ (استفن زوایک)
مترجم : فرهاد
ناشر: معرفت
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 250
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1338 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
کتاب ،داستان زندگی ملکه سلطنتی اسکاتلند است. زندگی پر از تضاد و پر فراز و نشیب ماری استوارت موضوع رمانها، نمایشنامهها و شعرهای بسیاری شده است . اما این کتاب بیشتر با رویکرد تاریخی زندگی این شخصیت که به دستور ملکه انگلستان کشته شد را بررسی میکند.
آنچه که در آن لحظه به صورتی غیر منتظره به وقوع پیوست، در واقع عادّیترین و طبیعیترین چیزی بود که ممکن بود روی زمین اتّفاق بیفتد. زن جوانی عاشق مرد جوانی میشود. غریزه طبیعی انسان را نمیتوان برای همیشه زیرفشار و محرومیّت نگهداشت. ماری استوارت زنی است خون گرم با حواسّی سالم که دربیست و سه سالگی درنقطه عطف سرنوشت و عمر خود قرار دارد.
او به عنوان بیوه چهار سال تمام بدون هیچ گونه ماجرا ورابطه جنسی و با رفتاری واقعاً بیعیب و نقص در کمال شاستگی سپری کرده است. ولی مهار غرایز هم بالاخره پایانی دارد. حتّی در وجود ملکه هم روزی زن نهفته در درون او حقِّ مشروع خود را برای دوست داشتن و معشوق بودن مطالبه خواهد کرد. باعث این گرایش ودگرگونی قلبی ماری استوارت ـ مورد بسیار نادری در تاریخ جهان ـ کسی جز دارنلی، خواستگار سیاسی او نیست، که به دستور مادرش اوائل فوریه ۱۵۶۵ به اسکاتلند وارد شده است.
البتّه این مرد برای ماری استوارت کاملاً بیگانه و نا شناخته نیست. او چهار سال قبل هنگامیکه پانزده ساله بود به فرانسه آمده بود، تا دراتاق تاریک ملکه بیوه پیام تسلیت مادرش رابه وی ابلاغ کند. او گرچه هنوز ریش در نیاورده و صورتی زیبا و زنانه دارد، ولی به جوانی بلند بالا با موهای بلوند تبدیل شده است. چشمان گرد و درشت و کودکانه او با نگرانی به دنیا مینگرند...
استفان تسوایگ رمان نویس و مقاله نویس اتریشی؛ فرزند کارخانه دار ثروتمندی یهودی بود و در وین زاده شد. در جوانی به دنبال ذوق و استعداد خویش، برای تحصیل رشته ادبیات و فلسفه و تاریخ را برگزید. محیط اتریش و ارتباط مداوم آن با جهان، شوق آشنایی با دنیای پهناور را در او برانگیخت، پس همه عمر چون مسافری خستگی ناپذیر به جهانگردی پرداخت.
چندین بار سراسر اروپا را طی کرد، به امریکای شمالی و جنوبی، هند، سیلان و افریقا سفر کرد. بر وسعت فرهنگ خود افزود و علاوه بر آشنایی با کشورها، زبانهای گوناگون را فراگرفت. چنانکه پیش از آنکه نویسنده شود، مترجمی معروف گشت و از آثار بودلر، ورلن، رمبو ودیگران ترجمههای زیبایی به عمل آورد. کار ادبی را با سرودن منظومه هایی آغاز کرد که در آنها نفوذ ریلکه Rilke دیده میشد.
تسوایک همچنین از اشخاص مهم تاریخ، زندگینامه های داستانی ساخته که معروفترین آنها زندگی ماری استوارت، ماری آنتوانت و ژوزف فوشه است....