- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 171315 - 112/3
- وزن: 0.40kg
مادر ترزا
نویسنده: برایان کولودیژچوک
مترجم: پروین ادیب
ناشر: کتاب پارسه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 415
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1399 - دوره چاپ: 4
مروری بر کتاب
یادداشت های شخصی
اگنس گونجا بویاجیو معروف به مادر ترزا راهبهٔ کاتولیک آلبانیایی و تأسیسکنندهٔ جمعیت مبلغان خیریه در هند بود. وی در سال ۱۹۲۸ به هندوستان رفت و به گروه "tas" پیوست. بهخاطر ارادتی که به "ترزا اهل آویلا"، راهبهٔ اسپانیایی و بنیانگذار یکی از جریانهای رهبانیت و خدمات خیرخواهانه بود، نام ترزا را برای خود برگزید. در سال ۱۹۴۸ صومعه را ترک گفت تا پرستاری بیاموزد.
مادر ترزا به خاطر خدمات انساندوستانهاش در سال ۱۹۷۹، جایزه صلح نوبل را به خود اختصاص داد و در سال ۲۰۰۳ از طرف پاپ ژان پل دوم آمرزیده شناخته شد. پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان مادر ترزا را رسماً در روز چهارم سپتامبر ۲۰۱۶ قدیس اعلام کرد.
اگنس گونجا بویاجیو در سال ۱۹۱۰ متولد گشت. او کوچکترین فرد خانواده اش بود.پدرش که در مسائل سیاسی آلبانی درگیر بود در ۱۹۱۹ یعنی زمانی که او ۹ سال داشت درگذشت. پس از مرگ پدر، مادرش او را بر اساس تعالیم کلیسای کاتولیک آموزش داد. اگنس از همان ابتدا مجذوب داستانهایی در مورد زندگی مبلغین و خدمات آنها بود. در دوازده سالگی متقاعد شده بود که باید عمر خود را صرف یک زندگی معنوی بکند.در ۱۸ سالگی خانه را ترک و به عضویت گروه خواهران لورتو درآمد و دیگر هرگز مادر و خواهرش را ندید....
کتابی که مشاهده می کنید ؛ بازگوکننده ماجرای سفر معنوی او و رازهایی که با نزدیکانش در میان گذاشته بود، از سوی پدر برایان کولودیژچوک گردآوری شده است. شخصیت و نام مادر تراز سالهاست که با تحسین و شگفتی یاد می شود. او در طول عمرش و نیز پس از مرگش بسیار مورد توجه اقشار مختلف مردم در نقاط مختلف جهان بود. این نیروی پرکشش چه بود که افرادی بی شمار را به سوی جذب می کرد، درحالی که خود او ترجیح می داد در کانون توجه نباشد؟
کتاب «مادر ترزا» پاسخی است به تقاضای کسانی که او را می شناختند، دوست داشتند و تحسین می کردند، و یا کسانی که او را نمی شناسند، اما وصف او را شنیده و می خواهند با ذهن و زندگی اش آشنا شوند. این کتاب بیش از آنکه جنبه تحقیق مذهبی داشته باشد، عمق زندگی درونی مادر ترزا را از نقطه نظر ماموریتی که برای خود درنظر گرفته بود، بیان می کند. کتابی است درباره ابعاد ناشناخته زندگی درونی او که به کمک آن می توانیم شناخت بیشتری از ایمان راسخ و عشق بی اندازه او به خداوند و همنوعانش بیابیم.
کتاب متشکل از سیزده فصل به انضمام ضمایم و پی نوشتهاست. فصلهای آغازین کتاب، زندگی درونی مادر ترزا را پیش از شنیدن نداهای درونی اش دربر می گیرد. آشنایی با روحیات او در نوجوانی و نیز عهد و پیمانی که به عنوان راهبه با خدا بسته بود، در این بخشها مرور می شود. در فصلهای بعدی، از ورای نامه ها و نوشته های مادر ترزا، به الهاماتی اشاره می شود که در سال 1946 دریافت کرد و از او خواسته شد تا انجمن مبلغین نیکوکاری را برپا کند.
نامه نگاری های او با اسقف اعظم کلکته و دیگر مقام های مذهبی وقت برای ترک صومعه و انجام فعالیت های تازه در خدمت رساندن به مردم فرودست، بخش های خواندنی این کتاب هستند. دیگر نامه ها و یادداشتهای مادر ترزا نیز گشاینده این موضوع اند که او چگونه تمام زندگی اش را وقف خدمت به فقرا کرد، برای مردم سراسر دنیا به نمادی از مهر و شفقت تبدیل شد و چرا در سال 1979 جایزه صلح نوبل را دریافت کرد.