- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 152981 - 17/2
- وزن: 0.30kg
قطار ساعت 4:50 از پدینگتون
نویسنده: آگاتا کریستی
مترجم: محمدعلی ایزدی
ناشر: هرمس
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 341
اندازه کتاب: پالتوئی - سال انتشار: 1388 - دوره چاپ: 3
کیفیت : در حد نو ؛ صفحات کتاب از نیمه های کتاب برعکس صحافی شده است.
مروری بر کتاب
خانم مکگیلکادی که از دوستان صمیمی دوشیزه مارپل است، در حین سفر در قطار، در حالی که از پنجره قطار مشغول تماشای بیرون است، شاهد صحنهٔ قتل زنی جوان در قطار مقابل میشود.
او ماجرا را برای خانم مارپل تعریف کرده و او پیگیر داستان میشود و سرانجام با کمک زنی به نام لوسی آیلسبارو قاتل را مییابد.
آگاتا مری کلاریسا، لیدی ملووان ؛ مشهور به آگاتا کریستی نویسنده انگلیسی داستانهای جنایی و ادبیات کارآگاهی بود. او با نام مستعار ماری وستماکوت داستانهای عاشقانه و رومانتیک نیز نوشتهاست، ولی شهرت اصلی او بخاطر ۶۶ رمان جنایی اوست.
داستانهای آگاتا کریستی، بخصوص آن دسته که در باره ماجراهای کارآگاه هرکول پوآرو و یا خانم مارپل هستند، نه تنها لقب «ملکه جنایت» را برای او به ارمغان آوردند بلکه وی را بهعنوان یکی از مهمترین و مبتکرترین نویسندگانی که در راه توسعه و تکامل داستانهای جنایی کوشیدهاند نیز معرفی و مطرح نمودند.
...قصه پلیسی فقط جورچین نیست. وسیله سرگرمی محض نیست. برعکس با تحلیل ساختار این قصه ها و مبانی معرفت شناسی آنها می توان به حقایق تازه ای دست یافت.
پارادایم حاکم بر این قصه ها، پارادایم علمی است. ساختار این قصه ها گرته برداری دقیق از روی ساختار زندگی اجتماعی بشر در نیمه اول قرن بیستم، و مبانی معرفت شناسی آنها تصویر روشن رویکرد معرفت شناختی بشر در ایام پس از انقلاب های علمی است.
نظم آهنین طرح قصه ها و روابط پیچیده و تودرتویی که در آنها بین عناصر مختلف وجود دارد، عیناً متأثر از ساختار زندگی اجتماعی است. ویژگیهایی مثل محافظهکاری و ثنویت اخلاقی که بعضی خوانندگان امروزی کریستی نمی پسندند، جزو مزایای کار او محسوب میشود.
محافظه کاری کریستی ریشه در ساختار زندگی اجتماعی در اروپای نیمه اول قرن بیستم دارد. ثنویت اخلاقی او متأثر از رویکرد معرفت شناختی بشر در چند قرن اخیر است.