- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 127181 - 19/6
- وزن: 1.50kg
قرآن حکیم
مترجم: آیت الله ناصر مکارم شیرازی
ناشر: آستان قدس رضوی، دانشگاه امام رضا(ع)
زبان کتاب: فارسی - عربی
تعداد صفحه: 1240
اندازه کتاب: وزیری گالینگور - سال انتشار: 1389 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
همراه با ترجمه و شرح آیات منتخب بانضمام فهرست موضوعی
حضرت آیتالله العظمی مکارم شیرازی در سال 1305 هجری شمسی در شیراز، در خانوادهای مذهبی و دوستدار خاندان پاک پیامبر اسلام(ص) چشم به جهان گشود. پدرش در آغاز تاجر بازار ایران و هند بود و کم کم به کاسبی در بازار وکیل شیراز پرداخت. مادرش نیز از زنان پاکدامن و مؤمن بود که در دوران کهولت نیز از حافظه سرشار برخوردار بود و بسیاری از حوادث گذشته را به خوبی درخاطر داشت. پدران آیهاللهالعظمی مکارم شیرازی همه از نیکان و بزرگان شهر شیراز بودند.
او تحصیلات دبستانی و دبیرستانی خود را در شیراز به پایان برد. استعداد سرشار وی در آموختن باعث شده بود که همواره از شاگردان ممتاز کلاس باشد و گاه دو پایه تحصیلی را در یک پایه تمام کند. پس از آن آماده کسب علوم و معارف دینی شد. سقوط حکومت رضاخان، شرایطی را فراهم آورده بود که روحانی مبارز و مرجع تقلید بزرگ شیراز مرحوم آیهالله سید نورالدین حسینی شیرازی، بتواند دیگر بار حوزههای علمیه شیراز را رونق بخشد و جوانان را به کسب معارف اسلامی تشویق کند؛ به گونهای که پانصد نفر در یک نوبت، عازم حوزههای علمیه شدند. آیهاللهالعظمی مکارم شیرازی یکی از عوامل شیفتگی خود به کسب علوم دینی را سخنان و جاذبه مرحوم نورالدین حسینی شیرازی میدادند.
او با ورود به حوزه علمیه شیراز، به سرعت دروس مقدمات و سطح را نزد آیهالله موحد فرا گرفت و در مدتی نزدیک به چهار سال، توانست دروس سطح را به پایان برساند؛ این خود نشان از استعداد سرشار و تلاش خستگیناپذیر وی دارد. در طی این سالها خود نیز به تدریس دروس به دیگر طلاب میپرداخت، به گونهای که به گفته خود، در روز هشت ساعت تدریس میکرد و در هجده سالگی حاشیهای بر کتاب گرانسنگ کفایهالاصول که از کتب مشهور و دشوار علم اصول است، نگاشت.
در هجده سالگی وارد حوزه علمیه قم شد و در درس خارج استادان و علمای بزرگ آن شرکت نمود و برای آشنایی با دیدگاههای فقهی و اصولی عالمان نجف اشرف، در سال 1329 هجری شمسی به آن دیار سفر کرد. او پس از بهرههای فراوان از عالمان نجف و شرکت در دروس خارج آنان، در 24 سالگی موفق به کسب درجه اجتهاد از آنان شد و در سال 1330 به دلیل نبود امکانات به ایران بازگشت و عازم حوزه علمیه قم شد.