- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 162039 - 106/5
- وزن: 0.43kg
فلسفه کانت
نویسنده: اشتفان کورنر
مترجم: عزت الله فولادوند
ناشر: خوارزمی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 432
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1389 - دوره چاپ: 3
مروری بر کتاب
ایمانوئل کانت فیلسوف آلمانی و از مهمترین فیلسوفان سده نوزدهم اروپا بود.وی نوعی نگاه متعادل و بینابینی یا سنتزی در برخورد با دو مشرب مسلط آن زمان، یعنی فلسفه قاره و فلسفه انگلستان در پیش گرفت و همین نگاه به وی امکان داد تا به دور از حب و بغضهای رایج در میان پیروان این دو مشرب امکان تلفیق و ترکیب آنها را فراهم سازد و سنتز یا برابر نهاد دیگری ارایه کند که نام او را در عرصه نظام فلسفی جهان و فلسفه کلاسیک آلمان به اوج افتخار برساند.
یکی از میراثهای اساسی به جای مانده از دستگاه فکری و تحلیلی کانت مبادرت به فراهم ساختن بستر نقد به عنوان یکی از بسترهای چالش برانگیز در عرصه فلسفه مدرن اروپاست.او این بستر را با تدوین سه اثر مهم که بعدها به صورت کلاسیکهای فلسفه مدرن و ایدهآلیسم آلمانی درآمدند پی میگیرد؛ یعنی در قالب نقد عقل محض و دوم نقد عقل عملی و سوم نقد قوه حکم یا نقد داوری.به این ترتیب، وی با ترکیب این دو مشرب روند تکامل فلسفه را متحول ساخت و مسیر آن را دگرگون کرد.
کتاب ، برداشتی کوتاه، فشرده و فوق العاده از فلسفه ایمانوئل کانت ارائه می دهد. فیلسوفی که خواندن کتاب های اصلی او دلهره در دل تازه کار ها در این رشته می اندازد. کورنر تلاش کرده کتاب خود را بر مضامین اصلی فلسفه کانت متمرکز کند و شرح ساده تری از آرای او ارائه دهد. علاوه بر این نویسنده سعی کرده است تا نسبت به آنچه کانت، این فیلسوف جریان ساز دوران مدرن، مدنظر داشته است وفادار بماند.
این امر می تواند آرای کانت را از زیر بار تحلیل های غلط امروزی بیرون کشد و خواننده کتاب را آماده مواجهه با کتاب های اصلی خود کانت کند. امر دیگری که این کتاب را نسبت به دیگر کتاب های این حوزه متمایز می کند ترجمه شدن آن به دست عزت الله فولاوند است که به حق در طی سالیان سال پژوهش و ترجمه کتاب های فلسفی جایگاه و اعتبار شاخصی را در بین اهالی کتاب بدست آورده است. شناخت خود مترجم نسب به آرای کانت باعث شده مخاطب فارسی زبان درک بهتری را نسب به واژگان غریب این فیلسوف بدست آورد.