- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 189371 - 72/5
- وزن: 1.00kg
فلسفه پول
نویسنده: گئورگ زیمل
مترجم: شهناز مسمی پرست
ناشر: کتاب پارسه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 708
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1398 _ 1397 - دوره چاپ: 2 _ 1
مروری بر کتاب
در کتاب فلسفه پول ، گئورگ زیمل پول را روی کاناپه می گذارد. او تجزیه و تحلیل کلاسیک از جنبه های اجتماعی ، روانشناختی و فلسفی اقتصاد پول را در اختیار ما قرار می دهد. «فلسفه پول» پر از بینش درخشان درباره اشکال روابط اجتماعی است. وی روابط پول برای مبادله ، شخصیت انسان ، موقعیت زنان و آزادی فردی را تجزیه و تحلیل می کند.
زیمل همچنین به ما بینش تازه ای درباره پیامدهای اقتصاد پول مدرن و تقسیم کار ، به ویژه فرآیندهای بیگانگی و تجدید حیات در کار و زندگی شهری ارائه می دهد.
«فلسفه پول» اثری عظیم و عمیق که سالها به عنوان گزارشی خیره کننده از معنی ، کاربرد و فرهنگ پول است. یک نکته اساسی در فلسفه پول این است که پول آزادی شخصی را به وجود می آورد. با در نظر گرفتن تحول در تعهدات اقتصادی ، می توان تأثیر آزادی را ارزیابی کرد. آزادی نیز به این دلیل بوجود می آید که پول یک سیستم اقتصادی با پیچیدگی روزافزون را امکان پذیر می کند که در آن هر رابطه واحدی از اهمیت کمتری برخوردار می شود و در نتیجه غیر شخصی می شود. در نتیجه ، فرد احساس استقلال و خودکفایی را تجربه می کند. اما همه این موارد را زیمل از دریچه ای انتقادی نگاه می کند و سعی بر آگاهی انسان مدرن دارد.
علم اقتصاد تنها شعبهای از الهیات نیست. کوشش اقتصاد همواره بر این بوده است که از عواطف بگریزد و مقام علم را به دست آورد. پیش از این مشاهده کردیم که چگونه قضایایی مابعدالطبیعی نه تنها عواطف اخلاقی را بیان میکنند، بلکه فرضیهها را نیز فراهم میآورند. در علوم اجتماعی (اگر به خود جرات دهیم و این نام را بر آنها نهیم) مشکل بزرگ ما در به کار بردن روش علمی این است که هنوز روی معیار قابل قبولی برای رد یک فرضیه توافق نکردهایم. چون در علوم اجتماعی تجربه آزمایشگاهی ممکن نیست.