- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 148962 - 97/7
- وزن: 0.40kg
فلسفه فرانسه در قرن بیستم
نویسنده: اریک ماتیوز
مترجم: محسن حکیمی
ناشر: ققنوس
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 320
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1391 - دوره چاپ: 2
مروری بر کتاب
به دیده سارتر ما موجوداتی تاریخی هستیم زیرا کنشگریم. رابطه ما با جهان محل سکونتمان به رابطه ایی منفصل و نظارهگرانه بلکه رابطه موجوداتی است که در فعالیت خود در اندیشه یافتن راههایی هستند برای پشت سر گذاشتن وضعیت خود و رفتن به سوی آینده و به تمامیت رساندن عناصر گوناگون وضعیت کنونی در وصعیت نوینی که میخواههند با کنش خود بیافرینند...
این کتاب شرحی تاریخی و انتقادی از آثار فیلسوفان بزرگ فرانسه در قرن بیستم است .نویسنده به زبانی ساده نشان می دهد که سنت فلسفی سرچشمه گرفته از دکارت در قرن بیستم در اثار چهره های مهمی چون برگسون سارتر مولر ـ پونتی کوژو التوسر لاکان فوکو لونیاس دریدا لیوتار و فمنیست هایی چون ایریگارای کریستوا و لودوف متحول می شود و در نتیجه ان جریان هایی چون ساختارگرایی پساساختارگرایی و پسامدرنیسم پدیدار می گردند .
اریک متیوز نویسنده کتاب استاد فلسفه در دانشگاه آبردین است. او همراه پل گریس، گیلبرت رایل و ا. ج. آیر در آکسفورد فلسفه خوانده و از ۱۹۶۳به بعد ، جز برای مدت کوتاهی تدریس در دانشگاه نیواورلئان آمریکا، در دانشگاه ابردین فلسفه درس داده است.
فرانسوی بودن فلسفه، برگسون، دو فیلسوف دینی، پدیدارشناسی و اگزیستانسیالیسم، سه مارکسیست فرانسوی، ساختارگرایی: لاکان و فوکو، فمینیستهای متاخر فرانسه، مروری بر گذشته و نگاهی به آینده و ... بخشهایی از کتاب هستند.