- موجودی: موجود
- مدل: 201261 - 94/9
- وزن: 1.30kg
فرهنگ موسیقی ایرانی
نویسنده: بهروز وجدانی
ناشر: سازمان میراث فرهنگی کشور
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 822
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1376 - دوره چاپ: 1
کیفیت : نو ؛ روکش کتاب رنگ پریدگی دارد
مروری بر کتاب
نقش و ارتباط انکارناپذیر هویت ملی ما با موسیقی سنتی و محلی ایران زمین مهمترین انگیزهٔ چاپ ونشر کتاب «فرهنگ جامع موسیقی ایرانی» بوده است. در اجرای این اندیشه از مؤلف محترم کتاب حاضر آقای بهروز وجدانی که تمامی عمر خود را صرف پژوهش در حوزه های مختلف میراث فرهنگی معنوی از جمله موسیقی نموده اند خواسته شد نسبت به ثبت، ضبط و مستندسازی واژگان موسیقی ایرانی در تمام ابعاد جغرافیایی و تاریخی آن اقدام نمایند.
ایشان نیز نظر به اعتقادی که به حفظ و اشاعه میراث فرهنگی معنوی نیاکان به ویژه موسیقی که به نظر ایشان هویت سازترین عنصر فرهنگی ما ایرانیان است، داشتند تمام وقت و همت خود را صرف تکمیل و تجدید نظر بنیادی کتاب فرهنگ موسیقی ایرانی» نمودند. ضمن سپاس و قدردانی از تلاش های بی وقفه مؤلف محترم در جمع آوری و تدوین واژه ها، لغات، کلمات، اصطلاحات ۹ معرفی شاخص ترین هنرمندان عرصهٔ موسیقی کشور که عمر گرانبهای خود را صرف حفظ، اشاعه، آموزش و انتقال میراث گران سنگ موسیقی ایرانی کرده اند، امید است که کتاب «فرهنگ جامع موسیقی ایرانی» که در واقع نشانه ای از تلاش، ذوق، اندیشه، جهان بینی، خلاقیت، هنر و دانش جامعه موسیقی ایرانی در طی تاریخ پرافتخار کشورمان می باشد مورد استفاده دانشجویان، پژوهشگران، استادان و علاقه مندان به حفظ و اشاعه موسیقی ملی ایران قرار گیرد.
موسیقی ملی ما هم از مجموعه موسیقی اقوام ایرانی آنچه در پایتخت و شهرهای بزرگشکل گرفته و در حال حاضر به نام موسیقی «ردیف دستگاهی»یا «ستنی»شهرت پیدا کرده میشود.میراث فرهنگی غیر مادی(معنوی)و مهم ترین عنصر تشکیل دهنده آن یعنی موسیقی منعکس کننده ویژگی های اصلی هر قوم و ملت است و مبنایی است مطمئن برای ابراز هویت ملی که در شرایط کنونی بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده و ضرورت پرداختن علمی و جدی به آن احساس میشود.