دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

فرهنگ ، ارتباطات و سیاست خارجی

فرهنگ ، ارتباطات و سیاست خارجی
-20 %
فرهنگ ، ارتباطات و سیاست خارجی
  • موجودی: موجود
  • مدل: 205639 - 44/1
  • وزن: 0.30kg
600,000 ریال
750,000 ریال

فرهنگ ، ارتباطات و سیاست خارجی

نویسنده: عباس نادری
ناشر: نزدیک
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 77
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1394 - دوره چاپ: 1

 

مروری بر کتاب 

چند گفتار در عرصه های نظری و عملی

نقش فرهنگ در سياست خارجي، اهميتي روزافزون يافته است. ابزارهاي ارتباطي نيز بيش از گذشته هم به لحاظ کمي و هم به لحاظ کيفي در خدمت اهداف سياست خارجي قرار گرفته‌اند. کتاب حاضر دربردارنده بخشي از مطالب و مقالاتي است که در مقاطع مختلف در خصوص موضوعات مختلف و البته مرتبط با فرهنگ، ارتباطات و سياست خارجي نوشته شده است. اکثر مقالات در مقاطع زماني مختلف منتشر شده و اکنون در قالب يک مجموعه ارائه مي‌شود.

کتاب حاضر ، در برگیرنده بخشی از مطالب و مقالاتی است که در مقاطع مختلف در خصوص موضوعات مختلف و البته مرتبط با فرهنگ ، ارتباطات و سیاست خارجی نوشته شده است.در این مطالعه، تأثیر ارتباطات جهانی بر تدوین و هدایت سیاست خارجی، بررسی و اثبات شده است که ارتباطات جهانی، هم رهبران و مقامات رسمی را تحت فشار قرار می­دهد؛ و نیز فرصت‌هایی را برای دست‌یابی به اهدافشان در اختیار آنان می­گذارد.

نویسنده در گفتار پایانی کتاب، با عنوان «ویژگی‌های دیپلماسی عمومی موفق»، توجه فزاينده به ديپلماسی عمومی را بررسی نموده، ويژگی های يك ديپلماسی عمومی موفق را برشمرده است. در بیان ویژگی‌های یک دیپلماسی عمومی موفق، تأکید نموده که يك ديپلماسی عمومی موفق، همواره در پی يافتن راه‌های به‌روزتر و مؤثرتر اقناع است. چرا كه ديپلماسی عمومی، عرصه عرضه توانمندی های اقناعی دولت‌هاست. در اين عرصه، آن که قدرت اقناع بيشتری دارد، منافع کشورش را بيشتر، بهتر و مؤثرتر تأمين مي‌کند.

همچنین به لزوم بهره‌گيری از ابزارهای نوين ارتباطی، براي موفقيت ديپلماسی عمومی اشاره شده است؛ يکی از ابزارهای جديد ديپلماسی عمومی، شبکه‌های اجتماعی اند. شبکه‌های اجتماعی که عمده آن‌ها در فضاي مجازی شکل گرفته‌اند، تبديل به يکی از ابزارهای مهم حمله، دفاع و اقناع افکار عمومی کشورها شده‌اند و برخی دولت‌ها از اين ابزار به خوبی بهره گرفته و می گيرند.

ديپلماسی عمومی موفق، يك ديپلماسی عمومی حداقل ميان‌مدت و حداكثر دراز‌مدت است، زمان، عاملی مهم در بروز اثرات يك ديپلماسی عمومی موفق است. نگاه دفعی و كوتاه‌مدت به ديپلماسی عمومی، می تواند از بُعد نايل شدن به اهداف كوتاه مدت، وسوسه‌انگيز و تهييج‌كننده باشد. اما بايد همواره اين نكته را مد نظر داشت كه جنس ديپلماسی عمومی، جنس فرهنگ است و اقدامات فرهنگی، در ميان‌مدت و دراز‌مدت به ثمر می نشيند.

فهرست

مقدمه
جهان ایرانی ؛ نظریه ای برای سیاست خارجی
یونسکو و نظم نوین اطلاعاتی و ارتباطاتی
آینده ی فرهنگی خاورمیانه
ویژگی های دیپلماسی عمومی موفق

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات