- موجودی: موجود
- مدل: 200766 - 42/4
- وزن: 0.30kg
فرزندان کاپیتان گرانت
نویسنده: ژول ورن
مترجم: کیمیا ملکی
ناشر: ارغوان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 164
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1375 - دوره چاپ: 1
کیفیت : در حد نو _ نو
مروری بر کتاب
یک بطری که در دل یک کوسه ماهی قرار داده شده، حاوی یادداشتهایی عمدتا نامفهوم است که به سه زبان نوشته شده است. با این حال این اسناد ممکن است بتوانند ما را به کاپیتان هری گرانت که بیش از دو سال پیش همراه با کشتی بریتانیا در سواحل آمریکای جنوبی غرق شده برساند. روز 26 ژوئیه سال 1864 باد مساعدی بر کانال شمال می وزید و کشتی تفریحی زیبایی با پرچم انگلیس به سرعت زیاد بر امواج کانال پیش می رفت .در انتهای دکل بزرگ علامت کشتی که عبارت از پرچمی با حاشیه طلایی و دو حرف بود...
"مری" و "رابرت" گرانت با کشتی تفریحی "دانکان" در جستوجوی پدر غرق شدهی خود، عازم دریا میشوند. دانشمندی با اخلاق متفاوت ولی دوستداشتنی به نام "پاگانل"، همسفر آنها است. آنها هم در خشکی و هم دریا با مشکلات بسیاری از جمله حملهی لاشخورها و گرگها و رویارویی با زندانی فراری به نام "ارتون" مواجه میشوند و پس از ماجراهای بسیار به هنگام عبور از سواحل زلاند نو، جزیرهای را که کاپیتان گرانت در آن پناه جسته است مییابند. آنها ارتون را در آن جزیره رها میکنند تا کیفر گناهانش را در تنهایی بازپس دهد و پدر را یافته و به وطن بازگرداند.
ژول ورن را پدر داستانهای علمی تخیلی میدانند که سالهای سال الهام بخش رویاها و ماجراجوییهای مردم سراسر جهان بوده است.اهمیت کار ژول ورن را باید در روی آوردن او به مخاطبان نوجوان و توجه به نیازهای فکری آنها جست و نه فقط در پیشگام بودنش در زمینه داستانهای علمی تخیلی.
بخش دیگری از محبوبیت او را نیز میتوان مرهون شیوه و جنبه علمی کار ورن نسبت به همکاران همعصرش و پیش از او دانست که با دقتی بینظیر درباره جزئیات دست به پژوهش میزد و عامل واقعگرایی را با یافتن پایهها و مبانی علمی موضوعهای مورد بحث به داستانهای تخیلی خود وارد می کرد.