- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 186809 - 76/1
- وزن: 1.50kg
غزلیات سعدی
نویسنده: شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی
ترجمه: سیمین دخت سید فتاح
تذهیب: امیرهوشنگ آقامیری - عصمت الله شاهداد
خطاط: حسین جعفری تبار
ناشر: شرکت تعاونی کارآفرینان فرهنگ و هنر
زبان کتاب: فارسی - انگلیسی
تعداد صفحه: 256
اندازه کتاب: رحلی گالینگور روکشدار ؛ همراه با قاب - سال انتشار: 1386 - دوره چاپ : 1
مروری بر کتاب
تمام گلاسه ؛ چاپ نفیس ، رنگی
مجموعهی «غزلیات سعدی» از آثار مهم سعدی بهحساب میآید که تاثیر زیادی بر آثار بعدی ادبیات کلاسیک ایران گذاشته است. این کتاب با نگارگری «علیرضا آقامیری» و به خط «امیر فلسفی» در قالب کتابی نفیس به چاپ رسیده است. مقدمهی فارسی و انگلیسی کتاب را دکتر «حسین الهی قمشهای» نوشته و ترجمهی انگلیسی غزلیات را «سیمیندخت سیدفتاح» انجام داده است.
در مورد سعدی میتوان نوشت: «سعدی شیرازی (۶۰۶ - ۶۹۱ هجری قمری) شاعر و نویسندهی پارسیگوی نامدار ایرانی است. نام کامل او ابومحمد مشرفالدین مصلح بن عبدالله بن مشرف سعدی شیرازی است و آوازهی او بیشتر بهخاطر نظم و نثر آهنگین، گیرا و قوی اوست. اهل ادب به او لقب استاد سخن، پادشاه سخن، شیخ اجل و حتی بهطور مطلق، استاد دادهاند.
آثار معروفش کتاب گلستان و بوستان و نیز غزلیات و دیوان اشعار اوست که به مجموع آثار او کلیات سعدی میگویند. "امیرخسرو دهلوی" و "امیرحسن دهلوی" دو شاعر فارسیسرای غیرایرانی (هندی) معاصر سعدی بودند که در سرایش غزل از سعدی پیروی میکردند. "سیف فرغانی" شاعر فارسیگوی دیگری است که در عصر سعدی و در آقسرا (آسیای صغیر) میزیست. وی شیفتهی غزلیات سعدی بود و برخی از غزلیات سعدی را پاسخ گفته است. وی همچنین چندین قصیده در ستایش سعدی سروده و وی را سلطان سخن قلمداد کرده است. همام تبریزی و نزاری قهستانی نیز از دیگر شاعران همعصر سعدی بودند که به وی ارادت میورزیدند و از او تاثیز میپذیرفتند.»