- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 184764 - 108/5
- وزن: 0.40kg
عصر سنت گریزی
نویسنده: چارلز هندی
مترجم: عباس مخبر
ناشر: طرح نو
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 290
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1378 - دوره چاپ: 3
کیفیت : درحد نو _ نو ؛ مهر دارد
مروری بر کتاب
مدیریت و سازمان در قرن بیست و یکم
اصل موضوع یا پیش فرض نظریه پردازی: تغییر و تفکر پویا و نو شونده هدف از نظریه پردازی: ارایه راهکارهای موثر برای هماهنگی با تغییرات در جهان امروزی از یک طرف شاهد تغییر و تحول شگرف، ناپیوسته و بسیار سریعی هستیم که در تمامی جنبههای حیات بشری(ارتباطات، بهداشت و درمان، مهندسی ژنتیک، هوش و غیره) حضور دارد، از طرف دیگر این تغییر و تحول در برابر ارزش داوریهای ما قرار گرفته و به عنوان ارزشی مثبت ارزیابی شده است.
لازمه هماهنگی با این تغییر و تحول آن است که واجد تفکری سنت گریز باشیم. به عبارت دیگر این تغییر و تحول سریع و ناپیوسته ایجاب میکند که به طور واژگون بیاندیشیم (Thinking Upside down) و اندیشهای پویا داشته باشیم.اندیشه پویا یا واژگون در بردارنده چهار عنصر اصلی پرسش، نظریه پردازی، آزمون و تامل است. این چهار عنصر چرخهای بسته را بوجود میآورند که آدمی را همگام با هر تغییری به پیش میبرد.
جرج برنارد شاو عقیده داشت که انسان معقول خود را با جهان منطبق سازد،چارلز هندی در این کتاب خواندنی استدلال میکند که سازمان های امروزی به زنان و مردان نامعقول بیشتری نیاز دارند.در دورانی که تغییر،مداوم،تصادفی،و ناپیوسته است،ضروری است که شیوه های تفکر سنتی را در هم بشکنیم تا تغییر را به نفع خویش به کار گیریم.
ما وارد عصر منطق گریزی شده ایم-دوران خطرات بزرگ،اما فرصت های بزرگتر،او نشان میدهد که آنچه زمانی کارآمد بوده است،در آینده کار آمد نخواهد بود؛زمانه پرداختن به تخیلات جسورانه را طلب میکند،تا به گونه ای دیپر بیندیشیم و نامعقول باشیم.عصر سنت گریزی،در پایان قرن بیستم ما را به بصیرتی عمیق از جهانی که در آن زندگی میکنیم مجهز می سازد.هر کس نمی داند چگونه خود را برای زندگی در قرن بیست و یکم آماده کند باید آن را بخواند.
فهرست
بخش اول: تغییر
بخش دوم: کار
بخش سوم: زیستن