- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 176618 - 89/2
- وزن: 0.50kg
عزیر حاجی بگوف و دو انقلاب
نویسنده: رحیم رئیس دانا
ناشر: چاپار
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 243
اندازه کتاب: رقعی روکشدار - سال انتشار: 1357 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : صفحات درحد نو ؛ روکش و جلد کتاب رد زردی دارد
مروری بر کتاب
مصور
عزیر حاجیبیگف به عنوان پایه و اساس موسیقی مدرن آذربایجان شناخته میشود. این آهنگساز نمادین آذربایجانی که پس از میکس کردن موسیقی کلاسیک با مغام، که به عنوان آهنگ بینظیری از ملودیهایی که بر موسیقی در سراسر خزر و میانه نیز تأثیر گذاشته است، به ایجاد سنتزی از آنچه که باعث غرور ملی و هویت قومی شده است، شناخته میشود و حتی فراتر از مرزهای آذربایجان پیش رفته است. از سال ۱۹۵۵، روز تولد این آهنگساز مشهور آذربایجانی به عنوان روز موسیقی ملی در آذربایجان جشن گرفته میشود
عُزیر حاجیبگوف ، آهنگساز معروف آذربایجانی بود.عزیر حاجیبیف اولین آهنگساز شرق و اولین آهنگساز شوروی بود که به مدال هنرمند خلق شوروی نایل شد. وی همچنین نشان لنین را دریافت نمود.داستان به زندگی عزیز حاجی بگوف ، آهنگساز ، موسیقیدان ، نویسنده و محقق بزرگ روس می پردازد که سالهای بین 1905 تا 1915 را دربر می گیرد . این سالها ، سالهای مهمی در چرخش تاریخ روسیه به شمار می رود .
عزیر حاجی بگوف بیشتر به عنوان یک آهنگساز و موسیقیدان شهرت دارد و کمتر کسی میداند که او پیش از آنکه یک موسیقیدان باشد، قلمزنی بود خستگی ناپذیر که مسائل اجتماعی و سیاسی روزگار خود را مورد کندوکاو قرار می داد.
نخستین مقاله ی او در شماره ی ۱۰ سپتامبر ۱۹۰۵ روزنامه ی حیات ، چاپ باکو به چاپ رسید . همین مقاله که انتقادی بود بر مقاله ی یک خانم روسی درباره ی مسلمانان قفقاز ، ورود نویسنده ای آگاه و پر شور را به صحنه ی پرتلاش مطبوعات آنروز شوروی خبر می داد …